Investiranje u podizanje energetske efikasnosti I automatizaciju dela proizvodnje

Neoplanta potpisala ugovor sa Razvojnom agencijom vredan 7,7 miliona evra

BiznisBolji posaoPoslovanjePreduzetnikSrbija

3.10.2022 15:56 Autor: Redakcija Biznis.rs 4

Neoplanta potpisala ugovor sa Razvojnom agencijom vredan 7,7 miliona evra Neoplanta potpisala ugovor sa Razvojnom agencijom vredan 7,7 miliona evra
Kompanija Neoplanta potpisala je ugovor sa Razvojnom agencijom Srbije (RAS) o ulaganju od 7,7 miliona evra koje će većim delom biti usmerena na unapređenje... Neoplanta potpisala ugovor sa Razvojnom agencijom vredan 7,7 miliona evra

Kompanija Neoplanta potpisala je ugovor sa Razvojnom agencijom Srbije (RAS) o ulaganju od 7,7 miliona evra koje će većim delom biti usmerena na unapređenje energetske efikasnosti i automatizaciju delova proizvodnje.

„Smatramo da su investicije neophodne za zdravo poslovanje svakog sistema, pa zato deo profita konstantno kroz ulaganja na posredan način vraćamo prirodi, potrošačima, zaposlenima”, rekao je direktor Neoplante Aco Tomašević.

On je istakao da kompanija kontinuirano ulaže u podizanje kvaliteta svojih proizvoda, u podizanje kvaliteta uslova rada zaposlenih kroz automatizaciju proizvodnih procesa, kao i ka očuvanju prirode.

NEOPLANTA DOO NOVI SAD

Primorska 90, 21000 Novi Sad , Srbija

Poslovni prihodi (EUR):
41.131.549,79 (2021)
Broj zaposlenih:
561 (2021)

Neoplanta je od 2010. godine investirala više od 30 miliona evra u različite projekte, među kojima su izgradnja postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda koje sprečava zagađenje kanala Dunav-Tisa-Dunav, vredno 2,5 miliona evra.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...