Ulaganje u Srbiju strateški pravac nemačke kompanije

Otvoren novi Kärcher regionalni centar u Srbiji

BiznisFirme u fokusuSrbija

18.1.2023 11:31 Autor: Julijana Vincan 2

Otvoren novi Kärcher regionalni centar u Srbiji Otvoren novi Kärcher regionalni centar u Srbiji
Kompanija Kärcher, jedan od vodećih proizvođača mašina i uređaja za čišćenje i održavanje u svetu, saopštila je da Kragujevac postaje njen novi regionalni centar,... Otvoren novi Kärcher regionalni centar u Srbiji

Kompanija Kärcher, jedan od vodećih proizvođača mašina i uređaja za čišćenje i održavanje u svetu, saopštila je da Kragujevac postaje njen novi regionalni centar, koji dodatno ojačava i širi prisustvo ove kompanije u našoj zemlji.

Menadžment kompanije istakao je da je ovim potezom Kärcher potvrdio da Srbija ostaje u fokusu i zaslužuje najbolje iz segmenta čišćenja.

„Pored svih aktivnosti koje sprovodi kompanija Kärcher na srpskom tržištu, a sada i otvaranje novog regionalnog centra Kärcher-a, postalo je veoma jasno kakvi su planovi za Srbiju. Sa fokusom na širenju i ojačavanju postojeće pozicije brenda, kompanija Kärcher nastavlja da ulaže maksimum kako bi kvalitet i profesionalnost bila dostupna svima u Srbiji“, izjavili su predstavnici ove nemačke kompanije za Biznis.rs.

Dodali su da Kärcher prepoznaje da je konstantno unapređenje proizvoda standard kojim se obezbeđuje pozicija na samom vrhu kada je reč o mašinama i uređajima za čišćenje i održavanje, kao i da je ulaganje u Srbiju strateški pravac ove kompanije.

U saopštenju se navodi da su ove mašine i uređaji namenjeni ne samo za kućne (‘Home & Garden segment) i poslovne prostore (Professional segment – razna rešenja za održivo čišćenje koje čuva životnu sredinu kao što su kompresorski čistači), već i za javna dobra i spomenike kulture.

U ponudi ovog brenda su rešenja za čišćenje unutrašnjeg i spoljašnjeg prostora, koja se mogu podeliti u dve kategorije: termička (parni čistači, parni usisivači i visokopritisni čistači sa vrućom vodom) i hemijska dezinfekcija (ručna dezinfekcija, sistemi za raspršivanje, mašine za raspršivanje i usisavanje, kao i perači na bazi kompresije).

„Kragujevac i ceo region sada postaju takozvani regionalni „hub“ (centar) kompanije Kärcher u kojem ćete imati priliku da vidite sve najbolje iz ponude mašina i uređaja za čišćenje i održavanje. U novootvoreni centar stiže kompletno Kärcher iskustvo – asortiman najkvalitetnijih i kompletnih rešenja iz segmenta čišćenja i mesto za konsultacije. U ovaj divan grad i kraj dolazi prava Kärcher zona iskustva“, naglasili su naši sagovornici.

Naglasili su da otvaranje regionalnog centra ovog brenda u Kragujevcu predstavlja veliku stvar, kako za taj grad, tako i za ceo region.

Kärcher je porodična kompanija osnovana 2. januara 1935. godine u Vinendenu u Nemačkoj. Prema izveštaju iz 2019. godine, godišnji prihod ove kompanije bio je 2,578 milijardi evra, kada je bilo i gotovo 13.500 zaposlenih. Ovo preduzeće ima oko 100 podružnica u 60 zemalja.

KARCHER d.o.o. Beograd

Autoput Za Novi Sad 55, 11000 BEOGRAD-ZEMUN, Srbija

Poslovni prihodi (EUR):
1.013.003 (2021)
Broj zaposlenih:
11 (2021)
  • TATJANA

    21.1.2023 #1 Author

    Nadam se da ce narednih godina radi broj zaposlenih u ovoj industriji

    Odgovori

  • SLAVICA

    15.10.2023 #2 Author

    Jesmo tigrovi, samo se nesto otvara

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...