prvi prodajni salon tog tipa u srbiji

Otvoren OMR Luxury Store u Beogradu

AutomobiliLifestyleLuksuzSrbija

22.11.2022 20:12 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

Otvoren OMR Luxury Store u Beogradu Otvoren OMR Luxury Store u Beogradu
OMR Luxury Store otvoren je u West 65 Mall-u na Novom Beogradu, a kompanija British Motors realizovala je ovaj projekat u saradnji sa članicama... Otvoren OMR Luxury Store u Beogradu

OMR Luxury Store otvoren je u West 65 Mall-u na Novom Beogradu, a kompanija British Motors realizovala je ovaj projekat u saradnji sa članicama OMR Grupe – Globos osiguranje, MIOS, AKS Fleet i drugim.

Predsednik OMR Grupe Ostoja Mijailović rekao je da ubrzani način života ostavlja jako malo vremena za uživanje i, bez obzira na to koliko je neko uspešan u svom poslu, merilo ostvarenosti postaje ono kvalitetno slobodno vreme koje može da priušti sebi i dragim ljudima.

„Svesni smo da naš grad, naša država i naš region imaju puno izuzetnih ljudi. OMR Luxury Store je namenjen upravo njima“, poručio je Mijailović.

Udoban i moderan prostor namenjen izuzetnim ljudima koji su u potrazi za izvanrednim iskustvima, objedinjuje prodaju luksuznih automobila svih brendova poput Bentley, Ferarri, Porsche i drugih, zatim MV Agusta motocikala, ali i luksuznih plovila iz ponude Azimut Beneti Grupe, navodi se u saopštenju.

Kao što je poznato, British Motors je generalni uvoznik Jaguar Land Rover modela za tržište Srbije i Crne Gore, pa logično ponudu u OMR Luxury Stora zaokružuju najekskluzivniji JLR modeli SV linije.

Uz ekskluzivnu ponudu, posetioci OMR Luxury Stora mogu očekivati i premium korisničko iskustvo koje podrazumeva sve prateće usluge na najvišem nivou. Od mogućnosti za finansiranje, osiguranje, uvoz željenog vozila i registraciju do pratećih usluga servisa uz garanciju kvaliteta izvršenih usluga. Članice OMR Grupe – Globos osiguranje, MIOS limo servis, AKS Fleet i ostale stavile su na raspolaganje svoju profesionalnost stečenu tokom višegodišnjeg uspešnog poslovanja.

  • GOCA BG

    22.11.2022 #1 Author

    Imace vise posetioca i kupaca nego sto misle.Prestiz u Srbiji je kljucan…

    Odgovori

  • Anna

    3.12.2022 #2 Author

    Iskreno ne znam šta da mislim o ovoj novini u Beogradu. Više od polovine beograđana živi u siromaštvu, a u gradu se otvara prodavnica najskupljih automobila na svetu.

    Odgovori

    • NINICA

      18.12.2022 #3 Author

      Složila bih se da treba ulagati u potpuno druge stvari.

      Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...