nova biznis lokacija u beogradu

Otvoren poslovni kompleks AFI City Zmaj

Firme u fokusuSrbijaU fokusu

30.6.2023 16:21 Autor: Redakcija Biznis.rs 8

Otvoren poslovni kompleks AFI City Zmaj Otvoren poslovni kompleks AFI City Zmaj
Novi poslovni park, dizajniran za mlade, dinamične kompanije – AFI City Zmaj, otvoren je u četvrtak u Beogradu. Ovaj poslovni park biće veoma prilagodljiv... Otvoren poslovni kompleks AFI City Zmaj

Novi poslovni park, dizajniran za mlade, dinamične kompanije – AFI City Zmaj, otvoren je u četvrtak u Beogradu.

Ovaj poslovni park biće veoma prilagodljiv budućim promenama u pogledu savremenog poslovnog prostora, kao i potrebama mladih i visoko efikasnih međunarodnih i domaćih kompanija, koje uvek teže da budu korak ispred, navodi se u saopštenju.

Novi poslovni centar sadrži punjače za električna vozila, ekološke materijale, energetsku efikasnost grejanja i hlađenja, smanjenu potrošnju vode, ali i dodatne sadržaje koji su smešteni oko stogodisnjeg i planski očuvanog drvoreda platana. Sve ove karakteristike i prednosti su dovele do toga da i ovaj projekat AFI Europe Serbia nosi prestižni LEED GOLD sertifikat.

Nakon završene prve faze izgradnje, 30.000 kvadratnih metara funkcionalnog prostora raspoređenog u dve zgrade sa po pet spratova, više od 400 parking mesta i dodatnim sadržajima poput teretane na otvorenom, kreativnog kutka, šaha i stonog tenisa na otvorenom, na raspolaganju su budućim zakupcima, istaknuto je u saopštenju.

Otvaranje AFI City Zmaj / Foto: Marko Đoković

„Otvaranjem novog modernog poslovnog parka AFI City Zmaj počinjemo novo poglavlje koje će zajedno sa nama da ispisuju klijenti koji cilj uspeha, napretka, kvaliteta, funkcionalnosti i najviših standarda u svemu što rade dele sa nama“, rekao je CEO AFI Europe Serbia Adir El Al.

Izgradnja novog poslovnog parka AFI City Zmaj planirana je u dve glavne faze koje obuhvataju ukupno 15 objekata, sa 200.000 kvadratnih metara izgrađene površine.

Moderni prostorni, poslovni i građevinski koncept na ovoj površini biće velika prednost za dalji razvoj kako klijenata koji će svoje poslovanje razvijati ovde, tako i kompanije AFI Europe Serbia iza koje su brojni uspešni građevinski projekti.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...