Od 17. do 19. novembra sajam vina otvoren za sve posetioce

Otvoreni Balkan predstavio turističke proizvode na zajedničkom štandu

ManifestacijeSrbijaU fokusu

17.11.2023 11:35 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

Otvoreni Balkan predstavio turističke proizvode na zajedničkom štandu Otvoreni Balkan predstavio turističke proizvode na zajedničkom štandu
Otvoreni Balkan je po drugi put otvorio vrata Beogradskog sajma za najbolje svetske vinarije i destilerije sa preko 600 izlagača iz 28 različitih zemalja,... Otvoreni Balkan predstavio turističke proizvode na zajedničkom štandu

Otvoreni Balkan je po drugi put otvorio vrata Beogradskog sajma za najbolje svetske vinarije i destilerije sa preko 600 izlagača iz 28 različitih zemalja, što je duplo više nego prethodne godine.

Turistička organizacija Srbije, zajedno sa glavnim nosiocima i predstavnicima promocije turizma iz Severne Makedonije i Albanije, predstavila je turističke proizvode na zajedničkom štandu. Pored brošura i aktuelnih promo spotova mogle su se videti i izvanredne vrednosti kultura, zatim veliki kaleidoskop sa prikazom destinacija iz sve tri zemlje i kvizom znanja iz oblasti turizma destinacija Otvorenog Balkana, navodi se u saopštenju.

Prvi dan sajma je iskorišćen da tri turističke organizacije iz inicijative Otvorenog Balkana, Srbije, Severne Makedonije i Albanije, održe sastanak, razmene razmišljanja i razgovaraju o predstavljanju jedinstvene zajedničke ponude za buduće turiste koji bi dolaskom u jednu od zemalja produžavale svoj boravak obilaskom i druge dve.

Paraleleno sa Wine Vision by Open Balkan, održava se i Food vision by Open Balakan u Hali 5 Beogradskog sajma, na kom je predstavljena gastronomska ponuda, a gde Turistička organizacija Srbije sa svojim štandom predstavlja nekoliko najznačajnijih gastronomskih ponuda iz Srbije.

Tokom prvog dana sajma, tačno u 18 časova, uključen je i sat koji odbrojava vreme do početaka svetske izložbe EXPO 2027, koja će se održati u Beogradu 2027. godine.

Od 17. do 19. novembra sajam je otvoren za sve posetioce.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...