Prijavljivanje do 24. novembra

Pekari mogu da kupe brašno po subvencionisanim cenama od 33 dinara za kilogram

Srbija

17.11.2022 08:44 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Pekari mogu da kupe brašno po subvencionisanim cenama od 33 dinara za kilogram Pekari mogu da kupe brašno po subvencionisanim cenama od 33 dinara za kilogram
Ministarstvo trgovine pozvalo je proizvođače hleba da kupuju brašna tip T-500 po subvencionisanim cenama, od 33 dinara za kilogram iz robnih rezervi. U javnom... Pekari mogu da kupe brašno po subvencionisanim cenama od 33 dinara za kilogram

Ministarstvo trgovine pozvalo je proizvođače hleba da kupuju brašna tip T-500 po subvencionisanim cenama, od 33 dinara za kilogram iz robnih rezervi. U javnom pozivu objavljenom na sajtu Ministarstva navodi se da prijavljivanje traje do 24. novembra.

Cena od 33 dinara za kilogram je sa PDV-om, a troškove transporta snose proizvođači hleba.

Maksimalne količine koje proizvođači hleba mogu kupiti biće određene proporcionalno njihovoj proizvodnju hleba od tog tipa brašna, a po proizvođačkoj ceni od 45,88 dinara od avgusta do decembra, i nameravanoj proizvodnji.

  • VERA

    20.11.2022 #1 Author

    Jos kada bi i hleb pojeftinio i pecivo isto.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...