lažni službenici na teritoriji opštine kragujevac

Penzioneri upozoreni od PIO fonda da ne nasedaju na prevare

Srbija

10.6.2023 09:53 Autor: Redakcija Biznis.rs 21

Penzioneri upozoreni od PIO fonda da ne nasedaju na prevare Penzioneri upozoreni od PIO fonda da ne nasedaju na prevare
Fond za penzijsko i invalidsko osiguranje, PIO fond, upozorio je penzionere da ne nasedaju na prevare koje su ponovo aktuelne. Naime, kako prenosi Politika,... Penzioneri upozoreni od PIO fonda da ne nasedaju na prevare

Fond za penzijsko i invalidsko osiguranje, PIO fond, upozorio je penzionere da ne nasedaju na prevare koje su ponovo aktuelne.

Naime, kako prenosi Politika, pojavilo se obaveštenje koje je stiglo fondu da su ponovo aktivne prevare penzionera kojima se zloupotrebljavaju ime i ugled fonda.

Na teritoriji kragujevačke opštine nepoznate osobe pozivaju penzionere predstavljajući se kao službenici fonda PIO i nude im besplatne usluge koje niko nije tražio.

Skrećemo pažnju da fond PIO ne komunicira sa građanima na ovaj način, da ne poklanja i ne prodaje ni usluge ni proizvode, upozorili su iz fonda.

„Naglašavamo da je ova aktivnost neosnovana i da može prouzrokovati troškove za penzionere i apelujemo na penzionere da u svoje domove ne primaju osobe koje se predstavljaju kao radnici fonda i da, ukoliko im neko sa takvim obrazloženjem dođe na vrata, to odmah prijave nadležnima u MUP-u  Srbije“, navodi se u saopštenju PIO fonda.

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...