Postupke u poslednjih nedelju dana objavilo više od 380 pravnih lica

PIO fond raspisao 150 javnih nabavki, najvrednija iznosi 1,14 milijardi dinara

Srbija

20.1.2023 17:23 Autor: Julijana Vincan 6

PIO fond raspisao 150 javnih nabavki, najvrednija iznosi 1,14 milijardi dinara PIO fond raspisao 150 javnih nabavki, najvrednija iznosi 1,14 milijardi dinara
Na Portalu javnih nabavki su od 13. do 20. januara planirane javne nabavke objavila 386 državnih organa, organizacija, ustanova ili drugih pravnih lica. JP... PIO fond raspisao 150 javnih nabavki, najvrednija iznosi 1,14 milijardi dinara

Na Portalu javnih nabavki su od 13. do 20. januara planirane javne nabavke objavila 386 državnih organa, organizacija, ustanova ili drugih pravnih lica.

JP Zoološki vrt iz Jagodine raspisalo je 14. januara šest javnih nabavki, od kojih je najviše procenjena nabavka električne energije u vrednosti od pet miliona dinara.

Istog dana je JKP Beogradski park otvorio postupak procenjene vrednosti 3,5 miliona dinara za izradu idejnog rešenja.

Gradska uprava sekretarijat za investicije Grada Beograda raspisala je 22 javne nabavke 17. januara, od kojih je najviše procenjeno izvođenje radova na rekonstrukciji, sanaciji, dogradnji i prenameni objekta posebne namene u Resavskoj 40b u Muzej grada Beograda na 4,24 milijarde dinara.

Javna medijska ustanova Radio-televizija Vojvodine otvorila je istog datuma 53 postupka, od kojih je najvrednije procenjena javna nabavka električne energije od 83,66 miliona dinara.

U petak, 20. januara, Gradska uprava Grada Pančeva raspisala je 58 javnih nabavki, a najviše je procenjena vrednost javno-privatnog partnerstva za poveravanje obavljanja komunalne delatnosti zoohigijene- sprovođenjem mera dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije na teritoriji Pančeva, i to na 583,33 miliona dinara.

Centralni registar socijalnog osiguranja iz Beograda otvorio je istog dana šest postupaka. Najviše procenjena je javna nabavka za tekuće održavanje i licence za CRIS, zatim za održavanje softvera za informacione tehnologije, kao i usluge softverske podrške i održavanje opreme za informacione tehnologije od 75 miliona dinara.

Istog datuma je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture raspisalo 52 javne nabavke, od kojih je najvrednija nabavka računarske opreme (hardvera) u iznosu od 55,41 milion dinara.

Republički fond za penzijsko i invalidsko (PIO fond) osiguranje otvorio je 150 postupaka od kojih najviše novca planira da izdvoji za izvođenje radova na rekonstrukciji i adaptaciji objekata Filijale Beograd, odnosno 1,14 milijardi dinara.

Naravno, ovo su samo neki od državnih organa, organizacija, ustanova i drugih pravnih lica koji su raspisali javne nabavke u datom periodu. Takođe, nisu za sve njih na Portalu javnih nabavki objavljene i procenjene vrednosti.

  • Iva

    20.1.2023 #1 Author

    Bitno je samo da nam je budžet dovoljno dubok da se sve pokrije

    Odgovori

  • kaćica

    21.1.2023 #2 Author

    Ne znam odakle nasoj zemlji tolike pare

    Odgovori

  • STRAHINJA

    21.1.2023 #3 Author

    Sve verujem da ce bas centrirane nabavke biti regularne

    Odgovori

    • Lelica

      22.1.2023 #4 Author

      Nece biti nista regularno kao i nikad do sada sto nije bilo.

      Odgovori

  • NATI29

    22.1.2023 #5 Author

    Sve su ovo veliki iznosi samo da drzaca ima novca da ispostuje

    Odgovori

  • LJUBIŠA

    22.1.2023 #6 Author

    Već sam naslov „pio fond raspisao“…ne uliva poverenje 🤔

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...