dodeljene i nagrade "Prijatelj porodice 2023"

PKS nagradila najuspešnije lidere i društveno odgovorne kompanije

SrbijaU fokusu

5.12.2023 16:31 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

PKS nagradila najuspešnije lidere i društveno odgovorne kompanije PKS nagradila najuspešnije lidere i društveno odgovorne kompanije
U Privrednoj komori Srbije (PKS) u utorak su uručene godišnje nagrade najuspešnijim poslovnim liderima i kompanijama koje su ostvarile značajan poslovni uspeh, kao i... PKS nagradila najuspešnije lidere i društveno odgovorne kompanije

U Privrednoj komori Srbije (PKS) u utorak su uručene godišnje nagrade najuspešnijim poslovnim liderima i kompanijama koje su ostvarile značajan poslovni uspeh, kao i nagrade „Prijatelj porodice 2023“ kompanijama koje su na najbolji način uskladile rad i roditeljstvo, odnosno poslovne i porodične obaveze svojih zaposlenih.

Nagrade su uručili predsednik privredne PKS  Marko Čadež i ministarka za brigu o porodici i demografiju Srbije Darija Kisić.

Nagrade su dobili potredsednik „MK Holdinga“ Aleksandar Kostić, direktor firme „Milošević“ iz Kruševca Boban Milošević, direktor „Sani grupe“ iz Šapca Branko Ninković, suosnivačica „Telegrupe“ Diana Gligorijević, predsednik Izvršnog odbora „Triglav osiguranja“ Dragan Marković, generalni direktor firme „Tomić auto 034“ iz Kragujevca Dragan Tomić.

Nagradu su dobili i osnivač „Eurocons grupe“ iz Vršca Goran Đurić, vlasnik i direktor „Ćorić agarara“ iz Bašaida Kosta Ćorić, direktorka „Šnajder elektrika“ Ksenija Karić, direktorka i vlasnica apotekarske ustanove „Galena lab“ Mirjana Marković, direktorka preduzeća „Export-import Metalkomerc“ iz Leskovca Olivera Pešić, izvršni direktor „Metech Smederevo“ Patrik Van Mensel.

Nagradu za poslovnog lidera dobili su i vlasnik i predsednik „Žitopromet mlina“ iz Sente Predrag Đurović, osnivač i vlasnik „Sirogojno kompani“ iz Čajetine Rade Ljubojević, generalna direktorka kompanije „Metalac“ Radmila Trigunović, direktor „Eko gradnje“ iz Zrenjanina Slobodan Milin, osnivačica „Art ivala“ Tatjana Vučićević, direktor „E.Mirolio“ iz Dimitrovgrada Todor Georgijev, direktor Poljoprivredne stručne službe Sombor Vladimir Sabadoš, generalna direktorka „Milk hausa“ iz Niša Zvezdana Gavrilović i direktor „Roloplast-Mošić“ Željko Mošić.

Nagrada za poslovni uspeh su dobili „Alumil Yu industry“ iz Nove Pazove, „Autoflex livnica“, iz Čoke, „Raca“ iz Zrenjanina, „Tehnograd inženjering“ iz Kraljeva, „Froneri Adriatic“ iz Starih Banovaca, „HBIS group Serbia iron and steel“ iz Beograda, „Inberg“ iz Boljevaca, „Leon conditors“ iz Vranja, „Serbia Zijin Mining“ iz Bora, i drugi.

Takođe, posebne nagrade su urečene kompaniji „Alta pay“ iz Beograda i Tehnološko- metalurškom fakultetu univerziteta u Beogradu.

Priznanje „Prijatelj porodice 2023“, u kategoriji velika privredna društva, dobili su „Generali osiguranje“, banka Intesa, „Nestle Adriatic“, koncern „Bambi“ i „Nelt“.

U kategoriji privredna društva sa većinskim učešćem Srbije nagrađen je Telekom Srbije.

Takođe, nagrade su uručene i u kategoriji mala i srednja privredna društva, a dobitnici su „Tester AL“ iz Jagodine, „Textil“ iz Užica i „Diginet“ iz Zrenjanina.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...