Za vodosnabdevanje, putnu strukturu ili skladištenje poljoprivrednih proizvoda

Podsticaje za razvoj ruralne infrastrukture dobiće 14 lokalnih samouprava u Srbiji

BiznisInfrastrukturaSrbija

14.12.2023 13:39 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Podsticaje za razvoj ruralne infrastrukture dobiće 14 lokalnih samouprava u Srbiji Podsticaje za razvoj ruralne infrastrukture dobiće 14 lokalnih samouprava u Srbiji
Podsticaje za razvoj ruralne infrastrukture dobiće 14 lokalnih samouprava, objavilo je danas Ministarstvo poljoprivrede. Te subvencije moći će da se iskoriste za izgradnju i... Podsticaje za razvoj ruralne infrastrukture dobiće 14 lokalnih samouprava u Srbiji

Podsticaje za razvoj ruralne infrastrukture dobiće 14 lokalnih samouprava, objavilo je danas Ministarstvo poljoprivrede.

Te subvencije moći će da se iskoriste za izgradnju i opremanje objekata za snabdevanje vodom, putnu infrastrukturu i za skladištenje i preradu poljoprivrednih proizvoda.

Najviši ukupni iznos podsticaja koji korisnik može da ostvari po javnom pozivu je 100 miliona dinara.

Podsticaji iznose 100 odsto od vrednosti prihvatljive investicije u skladu sa propisima kojima se uređuju davanja države u poljoprivredi i ruralnom razvoju.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...