Naučno-tehnološki park Novi Sad ima 29 članica

Poziv startapovima i startap timovima da se učlane u NTP Novi Sad

InfrastrukturaInovacijePreduzetnikSrbija

13.2.2023 14:12 Autor: Redakcija Biznis.rs 5

Poziv startapovima i startap timovima da se učlane u NTP Novi Sad Poziv startapovima i startap timovima da se učlane u NTP Novi Sad
Naučno-tehnološki park (NTP) Novi Sad raspisao je javni poziv tehnološko-razvojnim kompanijama, startapovima i startap timovima za članstvo u toj instituciji, s ciljem okupljanja privrednih... Poziv startapovima i startap timovima da se učlane u NTP Novi Sad

Naučno-tehnološki park (NTP) Novi Sad raspisao je javni poziv tehnološko-razvojnim kompanijama, startapovima i startap timovima za članstvo u toj instituciji, s ciljem okupljanja privrednih društava i organizacija koje se bave inovacionim delatnostima.

„Članstvo obezbeđuje infrastrukturne, stručne i mnoge druge usluge iz naučnoistraživačke i inovacione oblasti, radi njihovog povezivanja i što brže primene novih tehnologija“, navedeno je u saopštenju novosadskog Naučno-tehnološkog parka.

Precizira se da pravo učešća imaju tehnološka preduzeća, startapovi i startap timovi koji se bave razvojem novih proizvoda, procesa i usluga ili unapređivanjem postojećih.

Obrazac prijave i ostali detalji konkursa mogu se preuzeti na sajtu Naučno-tehnološkog parka.

Novosadski NTP danas broji 29 članica, od kojih su dva naučnoistraživačka instituta – Institut za veštačku inteligenciju i Biosens, koji razvijaju informacione tehnologije biosistema, 11 tehnološko-razvojnih kompanija i 16 startap kompanija, u kojima je već u prvoj godini poslovanja zaposleno blizu 1.000 visokoobrazovanih stručnjaka iz oblasti informacionih tehnologija.

  • MIŠKOVIĆ

    16.2.2023 #1 Author

    Bravo, ovo je budućnost. Pametni, mladi ljudi

    Odgovori

  • GOCA BG

    19.2.2023 #2 Author

    Bas tako,buducnost u koju treba ulagati…

    Odgovori

  • MALENA

    21.2.2023 #3 Author

    Svaka čast svima, bravo!

    Odgovori

  • Tina

    26.2.2023 #4 Author

    Nayka I tehnologija moraju da se razvijaju

    Odgovori

  • Coka13

    2.3.2023 #5 Author

    Bravo! Ovo je budućnost, u ovo i treba da se ulaže!

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...