prilika za pronalaženje inopartnera iz više od 20 zemalja

Privrednici iz Srbije u Dubaiju na tematskoj nedelji posvećenoj vodoprivredi

BiznisBolji posaoPreduzetnikSrbija

24.3.2022 13:33 Autor: Redakcija Biznis.rs 7

Privrednici iz Srbije u Dubaiju na tematskoj nedelji posvećenoj vodoprivredi Privrednici iz Srbije u Dubaiju na tematskoj nedelji posvećenoj vodoprivredi
Na Svetskoj izložbi Expo 2020 Dubai, na tematskoj nedelji „Voda“, koja traje od 20. do 27. marta, učestvuje delegacija od 122 privrednika iz 60... Privrednici iz Srbije u Dubaiju na tematskoj nedelji posvećenoj vodoprivredi

Na Svetskoj izložbi Expo 2020 Dubai, na tematskoj nedelji „Voda“, koja traje od 20. do 27. marta, učestvuje delegacija od 122 privrednika iz 60 kompanija iz Srbije, koji su održali sastanke sa potencijalnim partnerima, objavila je danas Privredna komora Srbije (PKS).

Poslovna delegacija srpskih kompanija koje se bave gradnjom vodovoda i vodovodnih postrojenja i proizvodnjom sredstva za tretman voda, posle B2B sastanaka sa predstavnicima više od 20 zemalja na Paviljonu Srbije u Dubaiju, ocenila je da su forumi i prezentacije odlična mogućnost da se upoznaju novi trendovi.

„Privrednici su imali priliku da prisustvuju forumima posvećenim vodi, učestvuju na stručnim konferencijama, kako na paviljonu Srbije tako i na paviljonima drugih država“, rekla je sekretarka Udruženja za gradjevinsku industriju PKS Ivana Vuletić, navedeno je u saopštenju.

Prema njenim rečima, evaluacija će pokazati koliko je konkretnih poslova dogovoreno, a uverena je da će inovacije i nove IT tehnologije biti prepoznati, jer je UAE, kako je navela, tržište koje zna da prepozna kvalitetna rešenja, prenosi Beta.

Precizirano je i da su na Paviljonu Srbije u susretima učestvovali privrednici iz Paname, Meksika, SAD, Francuske, Omana, Indije, UAE, sve do Malezije, Kenije i afričkog kontinenta, kao i iz regiona – Bosne i Hercegovine, Albanije, Severne Makedonije, Mađarske i Slovačke.

Direktor kompanije Valman Ratimir Davidović, koja se bavi proizvodnjom vodovodne armature, kako za tržište regiona, tako i Nemačke, Austrije, SAD, rekao je da je cilj dolaska na Svetsku izložbu da se informišu o novim projektima, ali i da nađu nove inopartnere.

  • VERA

    24.3.2022 #1 Author

    Voda je resurs buducnosti, ko bude imao cistu vodu taj ce biti lider.

    Odgovori

  • DANIJELA

    24.3.2022 #2 Author

    Bravo za sve ucesnike a possbno nase iz Srbije. Jako su vazni ovakvi forumi radi usavrsavanja samog rada i inovacija u istom.

    Odgovori

  • GOCA BG

    24.3.2022 #3 Author

    Tema je odlicna,nasima treba da se informisu o novitetima i nadju nove inopartnere…

    Odgovori

  • LUKA

    25.3.2022 #4 Author

    Odlicna tema bravo za sve ucesnike

    Odgovori

  • ZVE84

    27.3.2022 #5 Author

    To je pozitivno ako je realno

    Odgovori

  • IRINA

    27.3.2022 #6 Author

    Bravo svaka cast

    Odgovori

  • Ika

    28.3.2022 #7 Author

    Dubai postaje centar svih svetskih ekonomskih desavanja, zanimljivo…

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...