PRODUŽEN ROK ZA IZBOR KANDIDATA ZA „MOJU PRVU PLATU“ Veliko interesovanje „kupilo“ još vremena za selekciju

BiznisBolji posaoSrbijaVesti

12.11.2020 15:00 Autor: Julijana Vincan 0

PRODUŽEN ROK ZA IZBOR KANDIDATA ZA „MOJU PRVU PLATU“ Veliko interesovanje „kupilo“ još vremena za selekciju PRODUŽEN ROK ZA IZBOR KANDIDATA ZA „MOJU PRVU PLATU“ Veliko interesovanje „kupilo“ još vremena za selekciju
Zbog velikog interesovanja kandidata i pristiglog broja prijava, Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ) produžila je rok za učešće u programu podsticanja zapošljavanja mladih „Moja... PRODUŽEN ROK ZA IZBOR KANDIDATA ZA „MOJU PRVU PLATU“ Veliko interesovanje „kupilo“ još vremena za selekciju

Zbog velikog interesovanja kandidata i pristiglog broja prijava, Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ) produžila je rok za učešće u programu podsticanja zapošljavanja mladih „Moja prva plata“.

„Obaveštavamo vas da je produžen rok za selekciju i povezivanje poslodavaca sa kandidatima do 18. novembra, do ponoći“, istakli su u NSZ.

Žene na poslu
Foto: Pexels.com

Dodaje se da će obaveštenje o izboru kandidata za poslodavce u javnom sektoru biti objavljeno nakon završetka izbora kandidata od strane poslodavaca u privatnom sektoru.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...