hitovi tine tarner u Srpskom narodnom pozorištu

Rok simfonija „Simply the best“ 5. novembra u Novom Sadu

KulturaLifestyleSrbija

14.10.2023 18:58 Autor: Redakcija Biznis.rs 14

Rok simfonija „Simply the best“ 5. novembra u Novom Sadu Rok simfonija „Simply the best“ 5. novembra u Novom Sadu
„Simply the best“ rok simfonija biće održana u Srpskom narodnom pozorištu na sceni „Jovan Đorđević“ u Novom Sadu u nedelju 5. novembra u 20... Rok simfonija „Simply the best“ 5. novembra u Novom Sadu

„Simply the best“ rok simfonija biće održana u Srpskom narodnom pozorištu na sceni „Jovan Đorđević“ u Novom Sadu u nedelju 5. novembra u 20 časova.

Premijerno izvođenje u Zrenjaninu, kada su Zrenjaninska filharmonija, bend i solisti svirali antologijske rok pesme, pokazalo je da u Srbiji i regionu ljudi i te kako vole i poštuju lik i delo Tine Tarner (Tina Turner), ali i spoj žestine roka i prefinjenosti orkestra.

Soliskinja Julijana Vincan, koja oživljava energiju Tine Tarner, istakla je da joj je velika čast da joj je poverena ovako važna i odgovorna uloga.

Rok simfonija „Simply the best“ prvenstveno je posvećena upravo njoj, Tini Tarner, koja je inspirisala i Zrenjaninsku filharmoniju. Posetioci će imati priliku da čuju neke od njenih najuticajnijih i najpoznatijih pesama, ali i numere muzičara koji su delovali u sličnom periodu kad i ona, navodi se u saopštenju.

„Zrenjaninska filharmonija izvodi „Abba Symphonic“ 8. oktobra u Bukureštu i 26. oktobra u MTS dvorani nastupa sa grupom „Regina“. Nakon rok simfonije „Simply the best“ u Srpskom narodnom pozorištu održaće se „Metallica Symphony“ 23. novembra. Zatim 24. novembra Zrenjaninska filharmonija i Bojana Peković natupaju u Zrenjaninu, a 26. novembra izvodimo isti program na Kolarcu, dok ponovo sviramo „Metallica Symphony“ 28. novembra u Trstu i 29. novembra u Ljubljani, u SNP se vraćamo 15. decembra uz „Abba Symphonic““, najavio je direktor orkestra Roma Bugar.

Ulaznice se mogu rezervisati putem sajta Srpskog narodnog pozorišta, po ceni od 2.000 do 2.500 dinara.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...