RUSKA AVIOKOMPANIJA NASTAVLJA LETOVE KA BEOGRADU Strancima i dalje zabranjen ulazak u Rusiju

SrbijaSvetVesti

22.6.2020 16:36 Autor: Julijana Vincan 3

RUSKA AVIOKOMPANIJA NASTAVLJA LETOVE KA BEOGRADU Strancima i dalje zabranjen ulazak u Rusiju RUSKA AVIOKOMPANIJA NASTAVLJA LETOVE KA BEOGRADU Strancima i dalje zabranjen ulazak u Rusiju
„Aeroflot“, ruski nacionalni avioprevoznik, obnovio je međunarodne letove ponovo uspostavljajući šest linija. Letovi između Moskve i Beograda obnovljeni su 6. juna i uglavnom se... RUSKA AVIOKOMPANIJA NASTAVLJA LETOVE KA BEOGRADU Strancima i dalje zabranjen ulazak u Rusiju

„Aeroflot“, ruski nacionalni avioprevoznik, obnovio je međunarodne letove ponovo uspostavljajući šest linija. Letovi između Moskve i Beograda obnovljeni su 6. juna i uglavnom se obavljaju subotom ili nedeljom, a karte se puštaju u prodaju par dana unapred.

Rezervacije letova moguće su samo za letove iz Moskve u jednom pravcu ili za povezivanje sa drugih destinacija. Leti se do dva puta nedeljno Erbasom A330-300, A321, A320.

Ulazak u Rusiju strancima je zabranjen do daljeg, a putnici usluge ove aviokompanije mogu da koriste samo za transfer preko Moskve.

Pre korona virusa, „Aeroflot“ je do glavnog grada Srbije imao tri leta dnevno. Druge destinacije na kojima je obavljan aviosaobraćaj su London, Frankfurt, Pariz, Prag, Njujork. Do većine ovih destinacija ruski avioprevoznik leti istim danima kao i do Beograda.

  • Tatjana

    22.6.2020 #1 Author

    Nadam da ce uskoro biti pojacan broj

    Odgovori

  • Jelena

    22.6.2020 #2 Author

    Ja se nadam da ce uskoro otvoriti granice I za ulazak u Rusiju.

    Odgovori

  • BOLEK

    18.4.2022 #3 Author

    Bice sve to uskoro reseno

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...