SAJAM GRAĐEVINARSTVA IPAK U JUNU Obavezno poštovanje svih zaštitnih mera

InvesticijeNovacSrbija

8.5.2020 10:41 Autor: Ljiljana Begović 0

SAJAM GRAĐEVINARSTVA IPAK U JUNU Obavezno poštovanje svih zaštitnih mera SAJAM GRAĐEVINARSTVA IPAK U JUNU Obavezno poštovanje svih zaštitnih mera
Međunarodni sajam građevinarstva, 46. po redu, ipak će biti održan na Beogradskom sajmu i to od 24. do 27. juna 2020 godine, i to... SAJAM GRAĐEVINARSTVA IPAK U JUNU Obavezno poštovanje svih zaštitnih mera

Međunarodni sajam građevinarstva, 46. po redu, ipak će biti održan na Beogradskom sajmu i to od 24. do 27. juna 2020 godine, i to uz obavezno poštovanje svih epidemioloških mera.

Hala sajma koja je pretvorena u privremenu Covid bolnicu, gde su bili smešteni pacijenti oboleli od korona virusa sa lakšim simptomima, ponovo će se vratiti svojoj prvobitnoj nameni. „Kako bismo imali dovoljno vremena da na profesionalan i kvalitetan način organizujemo sajam, po svim standardima koje smo svi zajedno postavili prethodnih godina, predlažemo da novi termin Sajma građevinarstva bude od 24. do 27. juna 2020. godine“, navodi se u saopštenju uprave Beogradskog sajma.

Zbog izbijanja pandemije korona virusa, Sajam građevinarstva je prvobitno odložen za period od 10. do 13. juna 2020. godine uz napomenu da će to biti moguće „ukoliko okolnosti i odluke nadležnih institucija to budu dozvoljavale“. Okolnosti su takve da 46. po redu Sajam građevinarstva morao biti pomeren još dve nedelje. „Slušajući savete struke sajam SEEBBE biće organizovan uz sve neophodne mere zaštite koje ovakva manifestacija zahteva“, navodi se u saopštenju Beogradskog sajma i dodaje da će nošenje maski i rukavica biće obavezno!

Sajam građevinarstva je specijalizovana međunarodna manifestacija koja obuhvata najrazličitije segmente građevinske industrije – od istraživanja i projektovanja, preko izgradnje i održavanja objekata u visokogradnji, niskogradnji i hidrogradnji, do predstavljanja najsavremenijih materijala, građevinskih mašina, uređaja i alata.

Učesnici manifestacije su svi eminentni domaći i strani građevinski proizvođači, distributeri i trgovci opremom i materijalima. Oni za posetioce Sajma svake godine pripreme posebne popuste i specijalne uslove plaćanja proizvoda i usluga.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...