rukovođenje preuzele kolege iz nemačke

Smena domaćih menadžera na čelu kompanije Wacker Neuson u Kragujevcu

BiznisSrbija

21.2.2024 18:07 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Smena domaćih menadžera na čelu kompanije Wacker Neuson u Kragujevcu Smena domaćih menadžera na čelu kompanije Wacker Neuson u Kragujevcu
Na čelu nemačke kompanije Wacker Neuson u Kragujevcu više nisu domaći menadžeri, već njihove kolege iz Nemačke. Kako je rečeno agenciji Beta u toj... Smena domaćih menadžera na čelu kompanije Wacker Neuson u Kragujevcu

Na čelu nemačke kompanije Wacker Neuson u Kragujevcu više nisu domaći menadžeri, već njihove kolege iz Nemačke.

Kako je rečeno agenciji Beta u toj fabrici, radi se o „regularnim promenama u cilju profesionalizacije procesa poslovanja“.

Prema nezvaničnim informacijama, kompaniju će ubuduće voditi trojica menadžera iz Nemačke od kojih će jedan biti glavni rukovodilac.

Wacker Neuson u Kragujevcu proizvodi čelične delove za proizvodnju građevinskih mašina i zapošljava oko 600 radnika.

U prošloj godini je odložen nastavak izgradnje novog objekta kompanije od 30.000 kvadrata, kako je novinarima rečeno, zbog „tržišnih okolnosti u Evropi“.

Naveli su i da je letos neznatno smanjen broj radnika, oko 60 njih je otišlo iz fabrike uz isplatu otpremnine, a jednom broju radnika, koji su imali ugovore na određeno vreme, radni odnos nije bio produžen.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...