predsednik srbije sa predsednikom Vlade Bavarske Markusom Zederom

Vučić: Srbija ima trgovinsku razmenu sa Bavarskom veću od 1,5 milijardi evra 

EUSrbijaVesti

17.2.2024 15:12 Autor: Redakcija Biznis.rs 9

Vučić: Srbija ima trgovinsku razmenu sa Bavarskom veću od 1,5 milijardi evra  Vučić: Srbija ima trgovinsku razmenu sa Bavarskom veću od 1,5 milijardi evra 
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je u suobtu u Minhenu na margini bezbednosne konferencije sa predsednikom vlade nemačke pokrajine Bavarske Markusom Zedorom ( Markus... Vučić: Srbija ima trgovinsku razmenu sa Bavarskom veću od 1,5 milijardi evra 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je u suobtu u Minhenu na margini bezbednosne konferencije sa predsednikom vlade nemačke pokrajine Bavarske Markusom Zedorom ( Markus Soeder) o investicijama i jačanju veza i najavio da se uskoro očekuje poseta Zedera i njegove delegacije Srbiji.

Vučić je napisao na Instagramu da je zahvalio Zederu zbog dosadašnje saradnje i istakao da Srbija ima trgovinsku razmenu sa Bavarskom veću od 1,5 milijardi evra, prenosi. 

„Naglasio sam da su ekonomska snaga Bavarske i njegova lična reputacija (Zedera) kao odličnog poslovnog čoveka, uz strateški pristup koji ima u pogledu saradnje, pomogli da se Bavarska  pozicionira kao napredno ekonomsko središte Evrope“, ocenio je Vučić.

Naveo je da Zeder „time daje primer Srbiji da stvori još dinamičnije i konkurentnije poslovno okruženje i da postane još snažniji ključni igrač u pokretanju ekonomskog uspeha regiona sa fokusom na infrastrukturu, modernu industriju, inovacije, tehnologiju i proizvodnju“.

  • ELLA

    17.2.2024 #1 Author

    Srvija I’ma sve naj, naj samo njenih gradjani nemaju za golu egzistenciju

    Odgovori

  • BIJUTI27

    18.2.2024 #5 Author

    A, u Sr sve 👆 gore

    Odgovori

  • SALIMAR

    18.2.2024 #6 Author

    Sve je to lepo,samo da nam se odrazi na standard u pozitivnom smislu…

    Odgovori

  • MAXMAD

    18.2.2024 #7 Author

    tutu rutu tu tu tu tu….

    Odgovori

  • BLIZANAC

    18.2.2024 #8 Author

    Uvek smo imali veliku razmenu sa njima

    Odgovori

  • VALERIJA

    18.2.2024 #9 Author

    Ako su podaci tačni, onda statistika i nije loša.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...