stekao bogato iskustvo u nekoliko zemalja

Sobir Džafar novi generalni direktor Heineken Srbija

BiznisSrbija

31.5.2024 11:41 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Sobir Džafar novi generalni direktor Heineken Srbija Sobir Džafar novi generalni direktor Heineken Srbija
Sobir Džafar (Sobir Jaffar) od 1. juna 2024. preuzima poziciju novog generalnog direktora kompanije Heineken Srbija. U Srbiju dolazi sa pozicije direktora Beerwulfa, holandske... Sobir Džafar novi generalni direktor Heineken Srbija

Sobir Džafar (Sobir Jaffar) od 1. juna 2024. preuzima poziciju novog generalnog direktora kompanije Heineken Srbija. U Srbiju dolazi sa pozicije direktora Beerwulfa, holandske kompanije koja posluje u okviru Heineken Grupe.

“Vođenjem strateške revizije pravca i učinka kompanije postigao je značajne rezultate. Iza njega je više od 17 godina bogatog iskustva u pivskoj industriji, a u Srbiji će na novoj poziciji naslediti Nedu Đokić”, navodi se u zvaničnom saopštenju.

Džafar je svoju karijeru u kompaniji Heineken započeo 2011. godine. Kao šef prodaje i distribucije kompanije Heineken Mongolija, upoznao je tržište i operativne procese, dok je uloga menadžera za razvoj prodajnih kapaciteta kompanije na Novom Zelandu dodatno proširila njegovu ekspertizu u oblasti prodaje i distribucije. Pored toga, imao je priliku da obavlja funkciju direktora prodaje i marketinga u Mjanmaru.

Kompanija Heineken Srbija aktivno posluje u dve pivare, u Zaječaru i Novom Sadu, a na domaćem tržištu prisutna je sa brendovima Heineken, Amstel, Birra Moretti, Laško, Sol, Zaječarsko, Pils Plus, Kapuziner i Krušovice.

Tagovi
BIZNIS
 • SABRINA

  31.5.2024 #1 Author

  Na osnovu navedenog, čini mi se da je čovek profesionalac.

  Odgovori

 • FILIP07

  2.6.2024 #2 Author

  Ma profesionalac bravo ti ga bravo

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  Biznis.rs newsletter

  Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

  Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.