odgovori na najaktuelnije teme iz sveta inovacija

SPLET Tech konferencija 8. oktobra u Beogradu

SrbijaU fokusu

5.9.2024 15:44 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

SPLET Tech konferencija 8. oktobra u Beogradu SPLET Tech konferencija 8. oktobra u Beogradu
Treća po redu SPLET Tech konferencija biće održana 8. oktobra u MTS dvorani u Beogradu, a kako su saopštili organizatori poznati su učesnici više... SPLET Tech konferencija 8. oktobra u Beogradu

Treća po redu SPLET Tech konferencija biće održana 8. oktobra u MTS dvorani u Beogradu, a kako su saopštili organizatori poznati su učesnici više od 30 sesija koji će odgovoriti na najaktuelnije teme iz sveta inovacija.

Ovogodišnji SPLET će obuhvatiti širok spektar tema vezanih za inovacije, tehnološko preduzetništvo, bolje povezivanje inovacionog ekosistema i uspeh domaćih kompanija na svetskom tržištu.

„SPLET Tech konferencija je izuzetna prilika za sve koje interesuju ove teme. Kroz sesije, panele i diskusije učesnici će imati priliku da saznaju kako tradicionalne industrije mogu da se prilagode novim trendovima, novim očekivanjima i novim generacijama“, navodi se u saopštenju i dodaje da ovogodišnji program obuhvata brojne sesije, koje će uskoro biti predstavljene.    

SPLET Tech konferenciju zajednički organizuju projekti „Preduzmi ideju“ u realizaciji Inicijative „Digitalna Srbija“ i „Srbija Inovira“, koji sprovodi ICT HUB, u saradnji sa Američkom agencijom za međunarodni razvoj (USAID). Ovogodišnju konferenciju podržaće i Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.