jedan od najvećih ritejl parkova u zemlji

Stop Shop u Subotici imaće 15.500 kvadratnih metara

BiznisSrbija

18.7.2023 15:31 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Stop Shop u Subotici imaće 15.500 kvadratnih metara Stop Shop u Subotici imaće 15.500 kvadratnih metara
Češka kompanija CPI Property Group najavila je izgradnju druge faze Stop Shopa u Subotici, koji će nakon proširenja biti jedan od najvećih ritejl parkova... Stop Shop u Subotici imaće 15.500 kvadratnih metara

Češka kompanija CPI Property Group najavila je izgradnju druge faze Stop Shopa u Subotici, koji će nakon proširenja biti jedan od najvećih ritejl parkova u Srbiji. Sa dodatnih 5.500 kvadrata komercijalnog prostora, ukupna prodajna površina dostići će 15.500 m2.

Izgradnja druge faze Stop Shopa u Subotici planirana je za sledeću godinu, a otvaranje se očekuje u poslednjem kvartalu 2024. godine. Proširenje kapaciteta dodatno će unaprediti miks zakupaca ponudom novih internacionalnih i domaćih brendova, koji će Subotičanima omogućiti da na jednom mestu zadovolje najšire potrebe, uz najbolje iskustvo kupovine i raznovrsne zabavne sadržaje za sve generacije.

CPI Property Group je u poslednjem kvartalu 2022. godine preuzela deonice Immofinanza, a samim tim i brend Stop Shop. Ovi ritejl parkovi se nalaze u 14 gradova širom Srbije, na lokacijama sa dobrim saobraćajnim vezama, tako da su lako dostupni i stanovnicima okolnih mesta.

Prvi Stop Shop otvoren je 2015. godine u Čačku, a posle otvaranja druge faze radova u Sremskoj Mitrovici krajem avgusta imaće više od 126.000 m2 potpuno iznajmljenog prodajnog prostora. 

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...