Obezbeđen nagradni fond vredan 2,95 miliona dinara

Subotica traži idejno rešenje za novu sportsku halu

BiznisInfrastrukturaSrbija

13.11.2023 08:19 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Subotica traži idejno rešenje za novu sportsku halu Subotica traži idejno rešenje za novu sportsku halu
Javno preduzeće za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje Subotica raspisalo je konkurs za dizajn i izradu idejnog rešenja nove sportske hale u Subotici.... Subotica traži idejno rešenje za novu sportsku halu

Javno preduzeće za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje Subotica raspisalo je konkurs za dizajn i izradu idejnog rešenja nove sportske hale u Subotici.

Hala je planirana na prostoru nekadašnje kasarne u katastarskoj opštini Novi grad, koja je nakon zatvaranja postala vlasništvo grada, a na toj parceli nema izgrađenih objekata, objavila je eKapija.

Putem konkursa se traži izrada idejnog arhitektonskog rešenja sportskog objekta – hale za minimum 4.500 gledalaca za potrebe odigravanja odbojkaških, rukometnih i košarkaških utakmica kao i drugih dvoranskih sportova u Subotici.

Sportska dvorana trebalo bi da ima bazu terena minimalno 45×2 ili 48×28 metara, tribine na sve četri strane terena, VIP sektor na tribinama, svlačionice, ambulantu, pres centar kapaciteta oko 50 mesta, službene prostorije za četiri sportska kluba, kafe bar, parking i poslovne prostore.

Nagradni fond iznosi bruto 2,95 miliona dinara, a prva nagrada vredna je 1,5 miliona.

  • SABRINA

    13.11.2023 #1 Author

    Sportski objekti su uvek potrebni.

    Odgovori

  • SHALIMAR

    13.11.2023 #2 Author

    Nadam se da ce predlog biti usvojen i da ce se graditi…

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...