Kako stvoriti magična radna okruženja

U oktobru treći Empple festival

Bolji posaoManifestacijeSrbijaU fokusu

16.8.2023 14:37 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

U oktobru treći Empple festival U oktobru treći Empple festival
Treći po redu Empple festival sa sloganom “MAGIC – it shows” poziva na diskusiju o tome kako da se strateški i kontinuirano neguju i... U oktobru treći Empple festival

Treći po redu Empple festival sa sloganom “MAGIC – it shows” poziva na diskusiju o tome kako da se strateški i kontinuirano neguju i implementiraju employer branding prakse, te kako poslodavci da brinu o svojim zaposlenima i grade “magična” radna okruženja.

Deo publike će program festivala pratiti uživo u Beogradu iz pozorišta Duško Radović na Tašmajdanu, dok će ostatak učesnika biti online.

Program će moći da se prati na na engleskom i srpskom jeziku tokom oba dana festivala (5. i 6. oktobar), a program je kreiran tako da se napravi osvrt na aktuelne teme unutar employer branding zajednice. Neke od tema su Značaj psihološke sigurnosti za organizacioni i kulturološki rast, Sledeći talas employer brandinga, Kako iskoristiti humanocentrični storytelling za izdizanje vašeg employer branda, Izazovi realizovanja employer branding ideja u kompleksnim organizacijama…

Za online učesnike u planu su takozvani networking slotovi, tokom kojih će moći da se povežu sa relevantnim akterima iz employer branding zajednice, učestvuju u diskusijama, kao i da iskuse čari nove Empple online platofrme.

Neki od predavača na festivalu biće Ksenija Kuznjecova (Ksenia Kuznetsova), HR Marketing & Employer Branding Director u Yandexu, Georgiana Giziuk (Georgiana Ghiciuc), Founder and CEO u Beaglecat, Isidora Maksimović Stanković, Employer Branding Specialist iz Infostuda, Jonas Molbeh (Jonas Molbech) suosnivač Hume Agency, Amir Moini Director of Employer Branding u Molocou.

Cena karte za online program oba dana iznosi 120 evra, dok je karta za program uživo u Beogradu 300 evra. Dodatne informacije o kupovini karata, programu i drugim pojedinostima mogu se pronaći na sajtu festivala.

Ove godine podršku festivalu pružaju Žiška, Blue Colibri, Startit, Kat on Coffee i Qxperience, kao i mnogi drugi medijski i community partneri.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...