Raspisan tender za projektnu dokumentaciju

U planu još jedan objekat u Naučno-tehnološkom parku Novi Sad

BiznisHi-techInfrastrukturaSrbija

20.3.2023 08:49 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

U planu još jedan objekat u Naučno-tehnološkom parku Novi Sad U planu još jedan objekat u Naučno-tehnološkom parku Novi Sad
U okviru Naučno-tehnološkog parka Novi Sad u ulici Vladimira Perića Valtera 2 u planu je izgradnja još jednog objekta sa dve lamele, objavila je... U planu još jedan objekat u Naučno-tehnološkom parku Novi Sad

U okviru Naučno-tehnološkog parka Novi Sad u ulici Vladimira Perića Valtera 2 u planu je izgradnja još jednog objekta sa dve lamele, objavila je eKapija pozivajući se na tender koji je objavila Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, i to za usluge projektovanja tehničke dokumentacije za izgradnju novog objekta u okviru NTP Novi Sad.

Kako se navodi u specifikaciji posla, predmet projektnog zadatka je izrada projektno-tehničke dokumentacije za izgradnju objekta površine oko 8.766 kvadrata.

Na osnovu Plana detaljne regulacije Univerzitetskog kompleksa u Novom Sadu sa izmenama, na parceli su predviđene dve lamele (A i B), jedna Naučno-tehnološkog parka Novi Sad (Lamela A), a druga Fakulteta tehničkih nauka (Lamela B).

Lamela A planirana je kao poslovni objekat, koncipiran kao fleksibilni radni prostor sa amfiteatrima i salama za predavanje sa pratećim prostorima, laboratorijama za tešku opremu kao i laboratorijama za računarsku i lakšu električnu opremu, upravnim i poslovnim blokom i drugim sadržajima.

Lamela B predviđena je za potrebe Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu, sa laboratorijama učionicama, salama za predavanje. U okviru objekta planirani su i amfiteatri, kancelarije nastavnog osoblja fakulteta, internet centar, kafeterija, kao i drugi sadržaji.

Naučno-tehnološki park Novi Sad / Izvor: https://ntpns.rs/galerija/

Podzemna garaža planirana je kao zajednička za obe lamele.

Kako je navedeno u tenderskoj dokumentaciji, rok za podnošenje ponuda je 24. april u 11 sati, a vrednost posla nije navedena, objavila je eKapija.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...