Employer branding prepoznat I u Srbiji

Uspešno završen Empple Festival 2023

InovacijePreduzetnikSrbija

19.10.2023 09:57 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

Uspešno završen Empple Festival 2023 Uspešno završen Empple Festival 2023
U sklopu ovogodišnjeg programa Empple festivala bilo je prilike da se čuje koje su to osnove psihološke sigurnosti na radnom mestu, kako kreirati svoj... Uspešno završen Empple Festival 2023

U sklopu ovogodišnjeg programa Empple festivala bilo je prilike da se čuje koje su to osnove psihološke sigurnosti na radnom mestu, kako kreirati svoj idealni EVP i na koji način da se organizacije i kompanije pripreme za dolazak Generacije Z na tržište rada.

Dodatno se moglo čuti više o tome kako i koliko je employer branding prepoznat u Srbiji, te su i ove godine dodeljene nagrade kompanijama koje su implementirale najbolje employer branding prakse.

Ove godine su, kao partneri, podršku pružili Yandex, Nelt, Žiška, Blue Colibri, Startit, Kat on Coffee i Qxperience, dok su se među sponzorima našle kompanije Infostud, Tenderly, NIS, Endava, United Cloud, Nespresso, Aqua Gala, Ringišpil i Bubamara sladoled. Pored sponzora, ogromnu podršku pružili su i medijski i community partneri, koji su u velikoj meri doprineli vidljivosi i organizaciji Festivala.

Empple zajednica nastavlja sa svojim aktivnostima i nakon festivala, a sve informacije o daljem razvoju employer branding zajednice mogu se pronaći na zvaničnim profilima festivala na najvećim društvenim mrežama.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...