važi do 30. juna 2023. godine

Usvojena nova uredba o poskupljenju hleba „Sava“

Srbija

9.2.2023 17:14 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

Usvojena nova uredba o poskupljenju hleba „Sava“ Usvojena nova uredba o poskupljenju hleba „Sava“
Vlada Srbije je na sednici u četvrtak usvojila novu Uredbu o obaveznoj proizvodnji i prometu hleba od brašna T-500, po kojoj će hleb „Sava“... Usvojena nova uredba o poskupljenju hleba „Sava“

Vlada Srbije je na sednici u četvrtak usvojila novu Uredbu o obaveznoj proizvodnji i prometu hleba od brašna T-500, po kojoj će hleb „Sava“ ubuduće koštati 57 dinara, a ne 53,5 dinara kao što je to bilo do sada.

„Maksimalna maloprodajna cena hleba iz člana 2. ove uredbe je 57 dinara, a maksimalna proizvođačka cena je 48,88 dinara“, stoji u usvojenoj uredbi, preneo je N1.

Ova uredba stupa na snagu narednog dana od dana objavljivanja u Službenom glasniku Republike Srbije (u trenutku nastanka ovog teksta Službeni glasnik još nije objavljen) i važi do 30. juna 2023. godine.

Vlada Srbije danas je promenila uredbu kojom su propisane maksimalne cene određenih životnih namirnica, a odnosi se na svinjsko meso i piletinu.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...