Čekaju se novi avioni

Wizz Air neće smanjiti broj letova iz Beograda

BiznisSrbijaTurizam

24.5.2023 12:37 Autor: Redakcija Biznis.rs 4

Wizz Air neće smanjiti broj letova iz Beograda Wizz Air neće smanjiti broj letova iz Beograda
Kompanija Wizz Air danas je demantovala da planira smanjenje broja letova iz Beograda do nekoliko evropskih gradova i navela da su promene u rasporedu... Wizz Air neće smanjiti broj letova iz Beograda

Kompanija Wizz Air danas je demantovala da planira smanjenje broja letova iz Beograda do nekoliko evropskih gradova i navela da su promene u rasporedu letova ka tim gradovima privremene dok ne stignu novi avioni.

„Ne planiramo smanjenje broja letova iz Beograda do Geteborga, Pariz-Buvea, Karlsruea, Ajndhovena i Barselone. Naprotiv, s obzirom na prethodno najavljeno uvećanje flote u bazi u Beogradu za četiri aviona u julu, na nekim linijama, kao što je Beograd-Barselona, broj letova će biti povećan“, navodi se u kompanijskom saopštenju.

Dodaje se da su promene u rasporedu letova privremene, dok ne stignu novi avioni, kako bi trenutni kapaciteti Wizz Aira iz Beograda obuhvatili sezonske letove na vrhuncu letnje sezone, kao što su letovi za Iraklion i Zakintos.

„Pratimo interesovanje za destinacije za odmor ovog leta, kao i stalnu potražnju za linijama koje su u ponudi tokom cele godine“, naveo je Wizz Air.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...