SVE INFORMACIJE O POPULARNIM DESTINACIJAMA NA JEDNOM MESTU Air Serbia i TOS zajedno u promociji Srbije

BiznisLifestyleSrbijaTurizamVesti

30.10.2020 14:58 Autor: Marija Jovanović 2

SVE INFORMACIJE O POPULARNIM DESTINACIJAMA NA JEDNOM MESTU Air Serbia i TOS zajedno u promociji Srbije SVE INFORMACIJE O POPULARNIM DESTINACIJAMA NA JEDNOM MESTU Air Serbia i TOS zajedno u promociji Srbije
Nacionalna aviokompanija Air Serbia u saradnji sa Turističkom organizacijom Srbije pokrenula je specijalno kreiranu stranicu u okviru svog veb-sajta posvećenu promociji naše zemlje i... SVE INFORMACIJE O POPULARNIM DESTINACIJAMA NA JEDNOM MESTU Air Serbia i TOS zajedno u promociji Srbije

Nacionalna aviokompanija Air Serbia u saradnji sa Turističkom organizacijom Srbije pokrenula je specijalno kreiranu stranicu u okviru svog veb-sajta posvećenu promociji naše zemlje i njene turističke ponude.

Stranica pod nazivom „Srbija ima sve“ namenjena je, pre svega, onima koji do sada nisu posetili Srbiju ili su bili samo u prolazu kroz prestonicu, bez napuštanja aerodroma Nikola Tesla, navodi nacionalni avioprevoznik.

Kalemegdan
Foto: JP „Beogradska tvrđava“ / Dušan Stojančević

Imajući u vidu bogate potencijale Srbije i veliki broj putnika koji sleće u Beograd, a da ne zakorači njegovim ulicama i ne poseti nijedan lokalitet naše zemlje, Air Serbia je lansirala stranicu sa tri odvojena pravca promocije domaćih lepota i znamenitosti.

Stranica nudi tri posebne rubrike, kreirane u skladu sa interesovanjima i preferencijama putnika. Avanturistima je namenjena rubrika „Otkrijte“ koja pruža informacije o različitim lokalitetima, nalazištima, iskopinama i istorijskim rutama Srbije.

Momak i devojka na električnim bajsevima
Foto: E-prime

Ljubiteljima prirode i gastronomije na raspolaganju je rubrika „Organsko“ koja otkriva mesta divlje i zaštićene prirode, bogata lepotom i biodiverzitetom. U planu je i promocija organskih prehrambenih proizvoda, kao i više sadržaja na temu proizvodnje voća, povrća i vina.

Za putnike koji imaju vrlo malo vremena do sledećeg leta iz Beograda, kreirana je rubrika „Na vrelom asfaltu“ u okviru koje mogu pronaći preporuke atraktivnih lokacija za kratke turističke rute, u krugu do 100 kilometara udaljenosti od prestonice, kao i u samom gradu.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...