iz kompanije saopštili da su zadovoljni brojem korisnika

Netflix ima oko pet miliona korisnika sa nižom pretplatom zbog reklama

LifestyleSvet

18.5.2023 14:45 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Netflix ima oko pet miliona korisnika sa nižom pretplatom zbog reklama Netflix ima oko pet miliona korisnika sa nižom pretplatom zbog reklama
Američka kompanija Netflix je nedavno pokrenula opciju za svoje korisnike koja uključuje niže mesečne naknade, ali i reklame tokom emitovanja programa, i trenutno ima... Netflix ima oko pet miliona korisnika sa nižom pretplatom zbog reklama

Američka kompanija Netflix je nedavno pokrenula opciju za svoje korisnike koja uključuje niže mesečne naknade, ali i reklame tokom emitovanja programa, i trenutno ima skoro pet miliona globalnih aktivnih korisnika na mesečnom nivou, rekao je izvršni direktor kompanije na prezentaciji oglašivačima.

Prosečna starost tih gledalaca je 34 godine, rekao je Džeremi Gorman (Jeremy Gorman), Netflix-ov predsednik za oglašavanje i reklamiranje na globalnom nivou, prenosi Reuters.

Netflix je u novembru počeo da primenjuje naplatu od sedam dolara svojim korisnicima u 12 zemalja, a pretplata na ovaj strim bez reklama iznosi 10 dolara za jedan mesec.

Kompanija je u sredu dala svoj prvi poziv oglašivačima na godišnjem ritualu poznatom kao „upfronts“, gde mreže imaju za cilj da dogovore obaveze za predstojeće emisije.

Netfix je planirao da napravi prezentaciju uživo u Njujorku, ali je prešao na virtuelni događaj kako bi izbegao proteste članova Udruženja pisaca Amerike.

  • Lelica

    21.5.2023 #1 Author

    Ako je cena dosta niza,nece im smetati reklame.

    Odgovori

  • Vale

    11.6.2023 #2 Author

    Vecina ljudi ne voli reklame tako da ce se opredeliti za drugu opciju

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...