kupci će moći da poruče vozilo i prateću opremu

Prodaja Hyundai vozila na Amazonovoj platformi od 2024. godine

AutomobiliLifestyleSvet

17.11.2023 17:06 Autor: Redakcija Biznis.rs 5

Prodaja Hyundai vozila na Amazonovoj platformi od 2024. godine Prodaja Hyundai vozila na Amazonovoj platformi od 2024. godine
Kompanija Amazon najavila je početak online prodaje vozila Hyundai u Sjedinjenim Američkim Državama od sledeće godine. Na platformi kupci će moći da poruče automobil... Prodaja Hyundai vozila na Amazonovoj platformi od 2024. godine

Kompanija Amazon najavila je početak online prodaje vozila Hyundai u Sjedinjenim Američkim Državama od sledeće godine.

Na platformi kupci će moći da poruče automobil i prateću opremu, i da zakažu isporuku lokalnom Hyundai dileru, saopštile su kompanije, preneo je Reuters.

Sporazum predstavlja proširenje dogovora objavljenog pre dve godine o korišćenju izložbenog prostora Amazon.com, gde će kupci Hyundaia moći da konfigurišu vozilo, izračunaju cenu i lociraju dilera koji će završiti prodaju.

Južnokorejski proizvođač vozila je postavio svoj prvi digitalni izložbeni prostor na Amazonu 2018. godine, a najnovija verzija je najavljena na Salonu automobila u Los Anđelesu.

Novi sporazum će takođe omogućiti kupcima novih Hyundai vozila da pristupe Amazonovom Alexa glasovnom asistentu iz svojih automobila.

„Partnerstvo sa jednom od svetskih organizacija koje se najviše fokusiraju na kupce otvara neverovatne mogućnosti dok nastavljamo da širimo naš portfolio, razvijamo našu prodajnu mrežu, prelazimo na elektrifikaciju i shvatamo budućnost pametne mobilnosti“, rekao je izvršni direktor Hyundai Motor-a Džej Čang (Jay Chang).

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...