Zvezde ne žele da promovišu film dok traje štrajk glumaca

Warner Bros odlaže prikazivanje nastavka filma „Dina”

KulturaLifestyleSvet

25.8.2023 17:46 Autor: Redakcija Biznis.rs 5

Warner Bros odlaže prikazivanje nastavka filma „Dina” Warner Bros odlaže prikazivanje nastavka filma „Dina”
Filmski studio Warner Bros odložiće planirano novembarsko prikazivanje visokobudžetnog nastavka „Dina: Drugi deo”do marta, rekao je portparol studija jer njegove zvezde ne mogu da... Warner Bros odlaže prikazivanje nastavka filma „Dina”

Filmski studio Warner Bros odložiće planirano novembarsko prikazivanje visokobudžetnog nastavka „Dina: Drugi deo”do marta, rekao je portparol studija jer njegove zvezde ne mogu da promovišu film tokom štrajka holivudskih glumaca.

Ovaj potez zadaje udarac lancima bioskopa kao što su AMC Entertainment, Cineplex i drugima, koji se još uvek trude da se oporave od pandemije. „Dina: Drugi deo” je bio jedan od najiščekivanijih filmova na rasporedu za kasnu 2023. godinu, prenosi Reuters.

Pomeranje filma „Dina” podstaklo je Warner Bros da odloži prikazivanje filma „Godzila protiv Konga: Novo carstvo” za mesec dana, tačnije do aprila. Animirani film „Gospodar prstenova” biće pomeren od aprila do decembra.

U filmu „Dina: Drugi deo” igraju Zendaja (Zendaya) i Timoti Šalame (Timothée Chalamet) u naučnofantastičnom nastavku zasnovanom na romanu Frenka Herberta iz 1965. godine o međugalaktičkoj borbi za kontrolu dragocenog resursa.

Sindikat glumaca SAG-AFTRA je u štrajku od 14. jula, a vrhunske zvezde odbijaju da promovišu predstojeće filmove i TV emisije tokom obustave rada.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...