Vlasnik aplikacije Threads sumnja da će se meč sa Maskom desiti

Zakerberg: Vreme je da krenemo dalje

Hi-techLifestyleSvetZanimljivosti

14.8.2023 11:59 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Zakerberg: Vreme je da krenemo dalje Zakerberg: Vreme je da krenemo dalje
Mark Zakerberg (Mark Zuckerberg), izvršni direktor platforme Meta, rekao je da je „vreme da se krene dalje“ od spekulacija da će biti borbe u... Zakerberg: Vreme je da krenemo dalje

Mark Zakerberg (Mark Zuckerberg), izvršni direktor platforme Meta, rekao je da je „vreme da se krene dalje“ od spekulacija da će biti borbe u „kavezu“ između njega i Ilona Maska (Elon Musk).

„Ako Ilon ikada postane ozbiljan u vezi sa pravim datumom i zvaničnim događajem, on zna kako da dođe do mene. Inače, vreme je da krenemo dalje“, objavio je Zakerberg na aplikaciji Threads. „Usredsrediću se na takmičenje sa ljudima koji ozbiljno shvataju sport,” napisao je Mark, a prenosi Reuters.

Javno rivalstvo između Maska (52) i Zakerberga (39) pojačalo se nakon početnog uspeha aplikacije Threads u julu. Threads, koji omogućava korisnicima da objavljuju kratke komentare na sličan način kao X, platforma u vlasništvu Maska, ranije poznata kao Twitter, dostigao je 100 miliona korisnika u roku od nedelju dana od pokretanja.

Mask, najbogatija osoba na svetu, nedeljama je pričao o mogućnostima borbe između njega i Zakerberga. Prošle nedelje je objavio da će otići na magnetnu rezonancu vrata i gornjeg dela leđa, što će možda zahtevati operaciju i odlaganje meča ili njegovo otkazivanje.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...