Šou-biznis okršaj dvojice tehnoloških tajkuna

Da li će Mask i Zakerberg zaista da se bore u kavezu?

Hi-techLifestyleSvet

7.8.2023 10:05 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Da li će Mask i Zakerberg zaista da se bore u kavezu? Da li će Mask i Zakerberg zaista da se bore u kavezu?
„Borba Zaka protiv Maska biće emitovana uživo na X-u“, napisao je Ilon Mask (Elon Musk) u objavi na svojoj društvenoj mreži, bivšem Twitteru. „Sav... Da li će Mask i Zakerberg zaista da se bore u kavezu?

„Borba Zaka protiv Maska biće emitovana uživo na X-u“, napisao je Ilon Mask (Elon Musk) u objavi na svojoj društvenoj mreži, bivšem Twitteru. „Sav prihod će ići u humanitarne svrhe za ratne veterane.”

Na svom nalogu na društvenoj mreži Threads, Mark Zakerberg mu je odgovorio: „Zar ne bi trebalo da koristimo pouzdaniju platformu koja zapravo može da prikupi novac u dobrotvorne svrhe?“

Ovo je poslednja u nizu razmena reči između dvojice super-bogataša, koji već nedeljama najavljuju svoj meč u stilu ultimate fight borbi, u čeličnom kavezu, koji će biti prenošen uživo.

Osnivač Facebooka Zakerberg poručio je da je “spreman da se bori već danas“ i čak je predložio 26. avgust kao datum za njihov meč, a Mask još nije potvrdio svoj dolazak. „Ne očekujem mnogo“, rekao je Zakerberg u nedeljnom postu na Threadsu koji je uključivao snimak ekrana Maskove objave na X/Twitteru o podizanju tegova kao delu priprema.

U Maskovom postu kasno u nedelju uveče navodi se da će mu „možda trebati operacija“ i da će morati da proveri magnetnu rezonancu vrata i gornjeg dela leđa pre nego što eventualno prihvati datum borbe. Osnivač Tesle i vlasnik nekadašnjeg Twittera prokomentarisao je i da će on imati veće šanse ukoliko borba bude kratka, pošto je “veći i sporiji”, dok bi Zakerberg mogao da pobedi u meču koji bi se eventualno odužio, zbog njegove ”izdržljivosti”.

Ove prozivke dvojice čelnika poznatih IT kompanija privlače sve veću pažnju svetske javnosti, jer ono što je isprva počelo kao šala u rivalitetu dve društvene mreže i njihovih osnivača razvilo se u mogućnost organizovanja holivudskog spektakla u međuvremenu.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...