U CRNOJ GORI 48 ODSTO KLIJENATA zatražilo moratorijum na kredite

RegionVesti

2.4.2020 17:44 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

U CRNOJ GORI 48 ODSTO KLIJENATA zatražilo moratorijum na kredite U CRNOJ GORI 48 ODSTO KLIJENATA zatražilo moratorijum na kredite
Prema podacima Centralne banke Crne Gore (CBCG), do kraja marta za aktiviranje moratorijuma za otplatu kredita ukupno se prijavilo više od 61 hiljade korisnika... U CRNOJ GORI 48 ODSTO KLIJENATA zatražilo moratorijum na kredite

Prema podacima Centralne banke Crne Gore (CBCG), do kraja marta za aktiviranje moratorijuma za otplatu kredita ukupno se prijavilo više od 61 hiljade korisnika kredita, odnosno 48,2 odsto ukupnog broja korisnika kredita.

Iznos kredita za koje je predat zahtev za moratorijum iznosi 1,23 milijarde evra, što predstavlja 44 odsto ukupnih kredita u sistemu, prenosi investitor.me.

Proces prijava se nastavlja i već je izvesno da će više od polovine potraživanja banaka biti obuhvaćeno moratorijumom, navodi se u saopštenju CBCG.

  • LJUBIŠA

    25.1.2022 #1 Author

    Razumljivo, kriza i besparica…

    Odgovori

  • DANA

    15.3.2022 #2 Author

    Šta vredi sve će da plate pre ili kasnije

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...