Vakcinisani posetioci moći će slobodno da uživaju u zabavnim tematskim parkovima

U Diznilendu maske više nisu obavezne

LifestyleSvetVestiZanimljivosti

15.6.2021 09:21 Autor: Marija Jovanović 2

U Diznilendu maske više nisu obavezne U Diznilendu maske više nisu obavezne
Vakcinisani posetioci od sada će moći da obilaze zabavne tematske parkove Walt Disney bez maski, saopštila je američka kompanija. Ovo pravilo odnosiće se na... U Diznilendu maske više nisu obavezne

Vakcinisani posetioci od sada će moći da obilaze zabavne tematske parkove Walt Disney bez maski, saopštila je američka kompanija. Ovo pravilo odnosiće se na posetioce Diznilenda u Orlandu na Floridi i Anahajmu u Kaliforniji, prenosi Reuters.  

Za ulazak neće biti potreban dokaz o imunizaciji, navela je kompanija i dodala da se očekuje da ljudi koji nisu u potpunosti vakcinisani nastave da nose maske u zatvorenom, osim za vreme obroka. Takođe, maske će biti potrebne za sve goste u prevozu, uključujući autobuse, vozove i gondole.

Walt Disney
Foto: Pixabay.com

Fizička distanca u tematskim parkovima više neće biti neophodna u Diznilendu u Kaliforniji. Ipak, neka vrsta zabavnih aktivnosti i dalje će raditi ograničenim kapacitetima, dodaju u Walt Disney.

„Još uvek nismo sasvim spremni da ukinemo sve odjednom, ali smo optimisti i radujemo se danu kada će Diznijevi prinčevi i princeze biti u prilici da se ponovo zagrle“, saopštila je kompanija.

  • Anna

    15.6.2021 #1 Author

    Kakva smejurija. Stvarno misle da će se neko prdržavati toga? Iskreno, ne verujem.

    Odgovori

  • MARKO7

    8.6.2022 #2 Author

    Pa njima je baš onda Diznilend…

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...