Prevoznik u Madridu testira novu uslugu

Uber uključuje u ponudu Siciliju, Santorini i Maltu

BiznisTurizamVesti

25.5.2022 18:08 Autor: Redakcija Biznis.rs 5

Uber uključuje u ponudu Siciliju, Santorini i Maltu Uber uključuje u ponudu Siciliju, Santorini i Maltu
Kompanija Uber Technologies širi svoje poslovanje na tri popularna mediteranska ostrva koja se pripremaju za snažan oporavak turizma u predstojećoj sezoni. Prevoznik iz San... Uber uključuje u ponudu Siciliju, Santorini i Maltu

Kompanija Uber Technologies širi svoje poslovanje na tri popularna mediteranska ostrva koja se pripremaju za snažan oporavak turizma u predstojećoj sezoni.

Prevoznik iz San Franciska nudiće ovoga leta svoje usluge na Siciliji, Malti i Santoriniju, navodi se u saopštenju kompanije.

Osim toga Uber planira i da u Madridu testira usluge vezane za rezervacije, što će za kompaniju biti prva prekomorska poslovna aktivnost te vrste, piše Bloomberg.

Kako pokazuju podaci kompanije, beleži se snažan oporavak u putničkom sektoru, pri čemu broj privatnih putovanja raste brže u odnosu na poslovna, navodi rukovodilac odseka kompanije Uber za prevoz u Evropi, Africi i na Srednjem istoku Anabel Dijaz (Anabel Diaz). U aprilu u Evropi je došlo do gotovo potpunog oporavka u pogledu prevoza do aerodroma, pri čemu je zabeležen pet puta veći međugodišnji rast. 

Nova usluga, koja će omogućavati korisnicima da rezervišu restorane i posete turističkim atrakcijama preko Uber aplikacije, takođe bi, nakon testiranja u Madridu, mogla biti uključena i u ponudu u drugim gradovima.

Oba poteza kompanije deo su većeg plana proširenja ponude Ubera, na čijoj platformi će se uskoro naći i usluge lokalnih taksi službi. 

  • kaćica

    25.5.2022 #1 Author

    Uber je super stvar nadam se da ce doci kod nas.

    Odgovori

  • DJORDJE1

    26.5.2022 #2 Author

    Svaka čast! Sigurno će biti od koristi i na ovim destinacijama.

    Odgovori

  • SNEZANA

    26.5.2022 #3 Author

    Sve prelepe destinacije

    Odgovori

  • GOCA BG

    26.5.2022 #4 Author

    Usluga koja ce imati veliki odziv…

    Odgovori

  • NINICA

    31.5.2022 #5 Author

    Uber je odlična stvar! Pogotovo što su i same destinacije prelepe!

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...