ULAZAK NA GRČKO TRŽIŠTE TELEKOMUNIKACIJA Kompanija Forthnet postala deo United Grupe

Hi-techInvesticijeLifestyleNovacRegionVesti

25.11.2020 08:05 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

ULAZAK NA GRČKO TRŽIŠTE TELEKOMUNIKACIJA Kompanija Forthnet postala deo United Grupe ULAZAK NA GRČKO TRŽIŠTE TELEKOMUNIKACIJA Kompanija Forthnet postala deo United Grupe
Grčka telekomunikaciona kompanija Forthnet S.A. zvanično je postala deo United Grupe, vodećeg telekomunikacionog i medijskog operatora u Jugoistočnoj Evropi, koji pokriva osam država. U... ULAZAK NA GRČKO TRŽIŠTE TELEKOMUNIKACIJA Kompanija Forthnet postala deo United Grupe

Grčka telekomunikaciona kompanija Forthnet S.A. zvanično je postala deo United Grupe, vodećeg telekomunikacionog i medijskog operatora u Jugoistočnoj Evropi, koji pokriva osam država. U okviru United Grupe posluju kompanija SBB i njeni servisi EON i Total TV, televizije i portali Sport Klub, Nova S i N1, saopštila je United Grupa.

United Grupa, koja je u većinskom vlasništvu investicionog fonda BC Partners, saopštila je u junu da je prihvatila početni udeo od približno 36 odsto u kompaniji Forthnet. Od tada je United Grupa povećala svoje vlasništvo na oko 80 odsto. Do kraja godine, nakon što kompanija bude završila konverziju konvertibilnog duga, udeo United Grupe će porasti na približno 85 procenata.

Radeći u telekomunikacionom i medijskom sektoru, platforma United Grupe kombinuje vodeće operatere i najbolje proizvođače medijskog sadržaja u Jugoistočnoj Evropi. Kompanija ima više od 10 miliona korisnika i 11.000 zaposlenih, navedeno je u saopštenju.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...