biće zaposleno još 30 novih ljudi

Vesić najavio nova zapošljavanja i stabilizaciju situacije na Aerodromu „Nikola Tesla“

Vesti

6.7.2023 18:42 Autor: Redakcija Biznis.rs 5

Vesić najavio nova zapošljavanja i stabilizaciju situacije na Aerodromu „Nikola Tesla“ Vesić najavio nova zapošljavanja i stabilizaciju situacije na Aerodromu „Nikola Tesla“
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je u četvrtak da će od subote na Aerodromu „Nikola Tesla“ u Beogradu biti zaposleno još... Vesić najavio nova zapošljavanja i stabilizaciju situacije na Aerodromu „Nikola Tesla“

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je u četvrtak da će od subote na Aerodromu „Nikola Tesla“ u Beogradu biti zaposleno još 30 novih ljudi i da se nada da će situacija sa gužvama i kašnjenjima letova biti stabilizovana.

Vesić je na Radio-televiziji Srbije dodao i da će Direktorat za civilno vazduhoplovstvo sledeće nedelje objaviti konkurs za dva nova zemaljska operatera koji će raditi „ček in“ na Aerodromu „Nikola Tesla“, prenosi Beta.

„Oni će biti konkurencija Viniciju, ali to je praksa svuda u svetu. Na aerodromu u Parizu ima desetak zemaljskih operatera. Ta konkurencija je dobra jer će podići nivo usluga“, rekao je Vesić.

Ministar je kazao da avio-kompanije biraju zemaljskog operatera sa kojim će raditi i kome će plaćati usluge, te da će samim tim naterati sve druge da podignu nivo usluga.

  • ELLA

    6.7.2023 #1 Author

    300 da zaposlite ovaj haos ne možete rešiti do kraja godine. Bitno da je cena avio karte visa
    Usklađena sa inflacijom

    Odgovori

  • SENSEI

    7.7.2023 #2 Author

    Biće posla za sve, naročito kada se završe svi radovi

    Odgovori

  • Maky

    7.7.2023 #3 Author

    Samo najavljujete i to je to a na aerodromu haos…

    Odgovori

  • Lelica

    8.7.2023 #4 Author

    To se najavljuje odavno a nikako da se zavrse radovi. Totalni kolaps na aerodromu.

    Odgovori

  • MODESTY

    8.7.2023 #5 Author

    Od najave nema nista dok se u delo ne sprovede

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...