Funkcija će uskoro biti dostupna za učenike, radne timove i kurseve za online obuke

Viber proširio grupne pozive na 30 učesnika

Hi-techLifestyleSrbijaVesti

23.4.2021 08:35 Autor: Marija Jovanović 0

Viber proširio grupne pozive na 30 učesnika Viber proširio grupne pozive na 30 učesnika
Aplikacija za bezbednu i besplatnu komunikaciju i razmenu poruka u Srbiji Rakuten Viber objavila je da će proširiti kapacitet grupnih video poziva na svojoj... Viber proširio grupne pozive na 30 učesnika

Aplikacija za bezbednu i besplatnu komunikaciju i razmenu poruka u Srbiji Rakuten Viber objavila je da će proširiti kapacitet grupnih video poziva na svojoj platformi na 30 učesnika za sve korisnike širom sveta.

U vremenima pandemije kao „nove normalnosti“ i uzastopnih talasa uvođenja karantina širom Evrope, proširenje grupnih video poziva sa maksimalno 30 učesnika predstavlja odlično rešenje za potrebe školskih aktivnosti, konsultacije posle nastave, okupljanje radnih timova i veće porodične skupove, saopštila je kompanija.

Zahvaljujući potpuno novom i preglednom grupnom prikazu video poziva za desktop i mobilne platforme, korisnici lako mogu da vode svoje poslovne sastanke i razgovore u podesnom online ambijentu.

Aplikacija Viber na telefonu u ruci
Foto: Envato Elements

Direktor regiona EMENA u kompaniji Rakuten Viber Atanas Rajkov (Atanas Raykov) rekao je da će kroz najavljeno postepeno povećanje kapaciteta video poziva još više ljudi imati priliku da ostanu međusobno povezani.

„Viber je najpopularnija aplikacija za razmenu poruka u Srbiji i stalno radimo na unapređenju naše platforme kako bismo odgovorili na što više potreba naših domaćih korisnika u situacijama koje čine njihovu svakodnevicu”, kazao je on.

Za aktiviranje grupnog video poziva, potrebno je pritisnuti “video” dugme pri vrhu ekrana mobilnog uređaja, ili jednostavno dodati još učesnika u tekući video poziv, ili direktno pozvati već formiranu grupu i odabrati učesnike.

Ova objava prati uvođenje novog prikaza ekrana video poziva za desktop uređaje i mobilne platforme, koji korisnicima omogućava lakšu interakciju tokom video poziva. Funkcija će biti dostupna za Android i iOS operativne sisteme, i primenjiva za mobilne i desktop uređaje. Kompanija je najavila i da će narednih meseci kapacitet grupnih video poziva biti dalje proširen.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...