Pretplata na premijum funkcije od jula 10 dolara mesečno

Nova verzija Microsoft Teams aplikacije podržana ChatGPT programom

Bolji posaoHi-techLifestyle

2.2.2023 16:37 Autor: Redakcija Biznis.rs 5

Nova verzija Microsoft Teams aplikacije podržana  ChatGPT programom Nova verzija Microsoft Teams aplikacije podržana  ChatGPT programom
Kompanija Microsoft predstavila je premijum verziju aplikacije za dopisivanje Teams koja je podržana ChatGPT alatom, koji online sastanke čini jednostavnijim. Ova premijum usluga će... Nova verzija Microsoft Teams aplikacije podržana  ChatGPT programom

Kompanija Microsoft predstavila je premijum verziju aplikacije za dopisivanje Teams koja je podržana ChatGPT alatom, koji online sastanke čini jednostavnijim.

Ova premijum usluga će u junu koštati sedam dolara mesečno, a potom će u julu cena biti povećana na 10 dolara, saopšteno je iz Microsoft-a.

AI alat ChatGPT  u vlasništvu kompanije Open AI automatski će generisati beleške sa sastanka, preporučivati odgovarajuće zadatke i pomagati da se kreiraju šabloni sastanaka za korisnike aplikacije Teams, piše Reuters.

Iz Microsoft-a, koji je početkom godine najavio investiciju u OpenAI vrednu više milijardi dolara, saopšteno je da će tehnologija na kojoj se zasniva ChatGPT biti uključena u sve proizvode ovog tehnološkog giganta, što će ih učiniti konkurentnijim u tržišnoj utakmici koju kompanija vodi sa Google pretraživačem.

Četbot, odnosno program koji pomoću veštačke inteligencije (AI) daje odgovore na pitanja korisnika, stoji na čelu “generativne AI”, oblasti u koju velike tehnološke kompanije sve više ulažu.

Ove nedelje je najavljen plan pretplate na ChatGPT od 20 dolara mesečno, koji će korisnicima omogućiti pristup bržim odgovorima i novim funkcijama.

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...