RASPISAN TENDER Ponude za sanaciju i izgradnju u luci Smederevo do 20. oktobra

BiznisInfrastrukturaSrbija

9.7.2020 16:14 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

RASPISAN TENDER Ponude za sanaciju i izgradnju u luci Smederevo do 20. oktobra RASPISAN TENDER Ponude za sanaciju i izgradnju u luci Smederevo do 20. oktobra
Gradska uprava Smedereva, u saradnji sa Delegacijom Evropske unije u Srbiji, raspisala je tender za sanaciju i izgradnju terminala za rasuti i teretni deo... RASPISAN TENDER Ponude za sanaciju i izgradnju u luci Smederevo do 20. oktobra

Gradska uprava Smedereva, u saradnji sa Delegacijom Evropske unije u Srbiji, raspisala je tender za sanaciju i izgradnju terminala za rasuti i teretni deo luke Smederevo.

Projekat se finansira putem zajma Evropske investicione banke (EIB), kojim se obezbeđuje 50 odsto vrednosti projekta, dok će druga polovina biti finansirana iz budžeta Srbije.

Radovi, inače, podrazumevaju sanaciju postojeće luke i pristaništa, površine od približno 3,8 hektara, odnosno 170 metara i izgradnju novog dela lučkog terminala za rasuti i rašireni teret površine oko 21 hektar i keja u dužini od približno 670 metara, prenosi Tanjug.

Takođe, radovi uključuju infrastrukturu pristupnog puta, luku i komunalne usluge, odnosno, unutrašnje puteve i železnice, vodovod, napajanje električnom energijom.

Ponuđači moraju da dostave garanciju za nadmetanje u iznosu od 1.100.000 evra prilikom podnošenja ponude.

Rok za ponude je 20. oktobar ove godine, a javno otvaranje biće održano 22. oktobra u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Tagovi
TENDER

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...