digitalna platforma za polovnu odeću

Zara uvodi novu uslugu u 14 evropskih zemalja

Lifestyle

8.12.2023 11:34 Autor: Redakcija Biznis.rs 7

Zara uvodi novu uslugu u 14 evropskih zemalja Zara uvodi novu uslugu u 14 evropskih zemalja
Španski lanac trgovina odećom Zara, planira da proširi digitalnu platformu za prodaju, popravak i darivanje polovne odeće na još 14 evropskih zemalja, hvatajući korak... Zara uvodi novu uslugu u 14 evropskih zemalja

Španski lanac trgovina odećom Zara, planira da proširi digitalnu platformu za prodaju, popravak i darivanje polovne odeće na još 14 evropskih zemalja, hvatajući korak s procvatom tržišta u Evropi.

Usluga Pre-Owned već je dostupna u Zarinim trgovinama, na veb stranici i u mobilnoj aplikaciji u Velikoj Britaniji i Francuskoj, prenosi Mina, pozivajući se na Nezavisne novine.

Zara je objavila da planira da je lansira i u Hrvatskoj, Španiji, Nemačkoj, Austriji, Belgiji, Slovačkoj, Sloveniji, Finskoj, Grčkoj, Irskoj, Italiji, Luksemburgu, Nizozemskoj i Portugalu.

Inditex, vlasnik Zare, objavio je da mu je cilj da produži upotrebu Zarine odeće. Projekat će takođe smanjiti otpad i potrošnju sirovina.

Deo kolača u tržištu polovne odeće već pokušavaju da ugrabe i druge marke brze mode, poput glavnog Zarinog konkurenta H&M-a.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...