Kompanija najavljuje promenu na čelu

Biljana Bogovac od 1. jula rukovodeća partnerka PwC za Srbiju i Crnu Goru

NovacPoreziPoslovanje

26.6.2023 08:14 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Biljana Bogovac od 1. jula rukovodeća partnerka PwC za Srbiju i Crnu Goru Biljana Bogovac od 1. jula rukovodeća partnerka PwC za Srbiju i Crnu Goru
PwC Srbija, članica jedne od vodećih mreža kompanija za pružanje profesionalnih usluga u svetu, imenovala je Biljanu Bogovac na mesto rukovodeće partnerke za Srbiju... Biljana Bogovac od 1. jula rukovodeća partnerka PwC za Srbiju i Crnu Goru

PwC Srbija, članica jedne od vodećih mreža kompanija za pružanje profesionalnih usluga u svetu, imenovala je Biljanu Bogovac na mesto rukovodeće partnerke za Srbiju i Crnu Goru.

Biljana Bogovac će od 1. jula 2023. godine preuzeti odgovornost za strateški pravac razvoja poslovanja kompanije PwC u Srbiji i u Crnoj Gori. Njeno bogato znanje i iskustvo koje je sticala na poslovima pružanja usluga revizije finansijskih izveštaja i usluga srodnih reviziji je od neprocenjive vrednosti, navodi se u saopštenju kompanije.

„Izuzetno sam ponosna i radujem se prilici da vodim kompaniju PwC u Srbiji i Crnoj Gori. U vreme velike neizvesnosti i stalnih promena, kompanija PwC će i dalje biti usmerena ka društvenoj zajednici i cilju da našim klijentima pomognemo u izgradnji poverenja i postizanju održivih rezultata. Verujem u moć timskog rada i zajedničkog napora koji će nas dovesti do novih uspeha i ostvarenja rezultata koji će nas izdvojiti na tržištu. Radujem se prilici da podelim znanje i iskustvo i doprinesem budućem uspehu kompanije PwC u Srbiji, Crnoj Gori i regionu uopšte“, izjavila je Biljana Bogovac povodom imenovanja na novu funkciju.

Na rukovodećoj poziciji Biljana Bogovac će zameniti Emanuela Keniga koji je sa velikim uspehom rukovodio kompanijom tokom proteklih 15 godina i postavio snažne temelje za buduća postignuća.

Biljana ima više od 25 godina profesionalnog iskustva, odlično poznaje i razume potrebe lokalnog tržišta i ume da prepozna poslovne prilike za uvođenje inovacija koje doprinose rastu i razvoju poslovanja.

Pored toga, kao lider PwC platforme za ESG usluge veoma je aktivna u promovisanju važnosti ekoloških, društvenih i standarda upravljanja za poslovanje kompanije i pomaže organizacijama da preduzmu neophodne korake ka postizanju održivog poslovanja.

Zvanje diplomiranog ekonomiste stekla je na Tehnološkom univerzitetu u Sidneju, Australija. Članica je Instituta ovlašćenih računovođa Australije i poseduje licencu ovlašćenog revizora u Srbiji i Crnoj Gori.

Kompanija PwC predstavlja jednu od vodećih mreža društava za pružanje profesionalnih usluga u svetu koju čini 328.000 ljudi zaposlenih u 152 zemlje širom sveta.

PwC u Srbiji i Crnoj Gori, kao deo mreže društava PwC, pomaže pravnim i fizičkim licima u ostvarivanju održivih rezultata, pružanjem usluga visokog kvaliteta u oblasti revizije, poslovnog, poreskog i pravnog savetovanja.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.