Očekuje se oko 300 novih radnih mesta

Hugo Boss ulaže 100 miliona evra u proširenje logističkog centra

EUInvesticijeNovac

27.10.2023 08:34 Autor: Redakcija Biznis.rs 6

Hugo Boss ulaže 100 miliona evra u proširenje logističkog centra Hugo Boss ulaže 100 miliona evra u proširenje logističkog centra
Nemački luksuzni modni brend Hugo Boss objavio je da će uložiti više od 100 miliona evra (105 miliona dolara) u proširenje svog distributivnog centra... Hugo Boss ulaže 100 miliona evra u proširenje logističkog centra

Nemački luksuzni modni brend Hugo Boss objavio je da će uložiti više od 100 miliona evra (105 miliona dolara) u proširenje svog distributivnog centra u Filderštatu u Nemačkoj.

Nova zgrada će povećati kapacitet otpreme i skladištenja za oko 75 odsto, stvarajući do 300 dodatnih radnih mesta, piše Seebiz.

„Sada stvaramo dodatne kapacitete u našem najsavremenijem logističkom centru kako bismo u budućnosti mogli brzo i pouzdano isporučiti povećan obim narudžbi. Ovom investicijom ćemo dodatno optimizovati efikasnost našeg skladišta. poslovanja i još jednom postavili nove standarde u logistici u Evropi,“ prokomentarisao je generalni direktor Hugo Bossa Danijel Grider (Daniel Grieder).

Planirano je da proširenje bude završeno 2026. godine. Akcije kompanije Hugo Boss trenutno se trguju po ceni od 57,42 evra, što je pad od 1,17 odsto na berzi Xetra.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.