Događaj obeležava dvadeset godina postojanja

Šest miliona dinara za najbolju tehnološku inovaciju

Inovacije

13.3.2024 08:45 Autor: Ljiljana Begović 2

Šest miliona dinara za najbolju tehnološku inovaciju Šest miliona dinara za najbolju tehnološku inovaciju
Takmičenje za Najbolju tehnološku inovaciju 2024. obeležava dve decenije. Ovo već tradicionalno takmičenje promoviše preduzetnički duh i način razmišljanja, a učesnicima daje finansijsku i... Šest miliona dinara za najbolju tehnološku inovaciju

Takmičenje za Najbolju tehnološku inovaciju 2024. obeležava dve decenije. Ovo već tradicionalno takmičenje promoviše preduzetnički duh i način razmišljanja, a učesnicima daje finansijsku i edukativnu podršku.

I ove godine traži se Najbolja tehnološka inovacija u Srbiji, a nagradni fond je šest miliona dinara, objavila je Privredna komora Srbije (PKS).

Prijave su zvanično otvorene, a takmičenje se realizuje u tri kategorije, piše eKapija.

Za inovativne ideje srednjoškolskih i studentskih timova rok za prijavu je 30. mart, dok je za realizovane inovacije i inovativno selo rok 5. maj 2024. godine.

Učešće na takmičenju, osim nagrada, takmičarima obezbeđuje besplatnu stručnu pomoć u vidu edukacije kroz treninge i konsalting. Zatim, besplatnu medijsku podršku, kao i kontinuirano praćenje i pomoć u godinama koje slede nakon završenog učešća na takmičenju.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...