Elmont-Gradnja iz Požarevca za Biznis.rs

Kompletni elektroinženjering na jednom mestu

BiznisFirme u fokusuInfrastrukturaPoslovanjePreduzetnikU fokusu

16.5.2021 12:30 Autor: Julijana Vincan 0

Kompletni elektroinženjering na jednom mestu Kompletni elektroinženjering na jednom mestu
Građevinska delatnost nalazi se među prvih pet po broju otvorenih firmi, a i privrednici regiona najviše veruju da će u narednom periodu uspeti da... Kompletni elektroinženjering na jednom mestu

Građevinska delatnost nalazi se među prvih pet po broju otvorenih firmi, a i privrednici regiona najviše veruju da će u narednom periodu uspeti da rade sa profitom ukoliko krenu da se bave građevinskim radovima, pokazuju podaci bonitetne kuće CompanyWall, koji zajedno sa zvaničnim informacijama iz zemalja regiona potvrđuju da oblast građevinarstva ipak odoleva negativnom uticaju korona krize na privredu.

Da je to slučaj pokazuje se i kroz praksu preduzeća Elmont-Gradnja iz Požarevca, koja se bavi kompletnim inženjeringom, kada je o elektroenergetici reč. Osnovano je 1997. godine kao samostalna radnja čija je delatnost bila maloprodaja elektromaterijala, izrada elektroinstalacija, izvođenje elektro radova i servisiranje kućnih električnih uređaja. Osnivači su bili dvojica dipl. elektroinženjera sa velikim radnim iskustvom u struci.

„Iza nas stoji pregršt urađenih objekata na teritoriji Braničevskog i Podunavskog okruga, kao i redovno održavanje elektroinstalacija mnogih firmi u Požarevcu i okolini. Bavimo se projektovanjem, montažom i izradom svih vrsta elektroinstalacija, merenjem i ispitivanjem električnih i gromobranskih instalacija, kao i maloprodajom i veleprodajom opreme i elektromaterijala, tako da se zaista može reći da svako kome treba nešto iz oblasti elektroinženjeringa, to može naći kod nas“, izjavio je za Biznis.rs direktor firme, Slavoljub Mišić.

Foto: Elmont-gradnja

Osnovna delatnost Elmont-Gradnje proširena je 2003. godine dobijanjem licence za ispitivanje elektroinstalacija i gromobranskih instalacija, tako da se u delatnost preduzeća priključilo i ispitivanje novih, preuređenih i gromobranskih instalacija. Poslednjih pet godina preduzeće je postalo i nosilac sertifikata ISO 9001, ISO 14001 i ISO 45001 koji su validni u poslovima kojima se bavi u Srbiji i u Evropskoj uniji. Nakon uvođenja ličnih licenci, preduzeće je dobilo i projektantsku i izvođačku licencu, tako da je zaokružen deo sertifikacije u delatnosti preduzeća, koje sada poseduje sve odgovarajuće licence resornih Ministarstava i Inženjerske komore Srbije.

„Iako je naša osnovna delatnost projektovanje i izvođenje elektroinstalacija, takođe se bavimo i održavanjem energetskih postrojenja, kao i održavanjem industrijskih, ali i tehnoloških postrojenja. Radimo i ugradnju gromobrana, uzemljenje i rasvetu. Kvalitet usluga i cena su naše najbolje preporuke, kao i zadovoljni kupci, klijenti i poslovni partneri, koji nam se uvek rado vraćaju. Oni su dokaz da smo na dobrom putu i da radimo pravu stvar“, naglasio je naš sagovornik.

Dodao je da su izuzetno zadovoljni svojim poslovanjem, kao i da tokom skoro dve decenije rada imaju istaknute rezultate. O uspehu ovog proizvodno-uslužnog preduzeća svedoči i A+ bonitetna ocena, koja spada u najviše bonitetne ocene kojima se može nagraditi poslovanje neke kompanije.

„A+ Sertifikat bonitetne izvrsnosti označava visoku sposobnost izvršenja finansijskih obaveza i nizak kreditni rizik. Preduzeće koje je zaslužilo ovu bonitetnu ocenu ne pokazuje nikakve znakove za rizično poslovanje u budućnosti. S takvom firmom ostale kompanije mogu kvalitetno i uspešno da sarađuju, a uspešno poslovanje će se nastaviti i u budućnosti“, zaključuju u bonitetnoj kući CompanyWall.

DOO ELMONT-GRADNJA POŽAREVAC

VELJKA VLAHOVIĆA 80, Požarevac, Srbija

Poslovni prihodi (EUR):
190.071,16 (2019)
Broj zaposlenih:
6 (2019)

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...