Najnovije poslovne vesti Biznis.rs

OSTVARENJE SNA O CELOGODIŠNJEM ODMORU Žika Milenković uživa u svakodnevnici

IntervjuLifestyleU fokusuZanimljivosti

1.1.2021 12:59 Autor: Julijana Vincan 0

OSTVARENJE SNA O CELOGODIŠNJEM ODMORU Žika Milenković uživa u svakodnevnici OSTVARENJE SNA O CELOGODIŠNJEM ODMORU Žika Milenković uživa u svakodnevnici
Prošla godina donela je, kako se čini, više loših stvari nego dobrih, što je na prvom mestu uzrokovano pandemijom korona virusa. Muzičari u ovom... OSTVARENJE SNA O CELOGODIŠNJEM ODMORU Žika Milenković uživa u svakodnevnici

Prošla godina donela je, kako se čini, više loših stvari nego dobrih, što je na prvom mestu uzrokovano pandemijom korona virusa. Muzičari u ovom periodu ipak, govore samo o lepim stvarima koje su im se desile 2020. godine.

„Obzirom da je posao kojim se bavim ‘istrpeo’ zbog pandemije, bio sam u prilici da minimalno radim i ništa lepše od toga nije moglo da mi se desi“, konstatuje Žika Milenković za Biznis.rs.

Dodaje da mu se ove godine ostvario san, da tokom cele godine odmara.

„Sve što sam uradio, bilo je samo za moju dušu. Ove godine planiram da uplovim u struju, koja vodi u mirne vode. Praznične dane provodim identično svakodnevici“, kaže frontmen grupe „Babe“ i jedan od Instruktora.

Toplo je preporučio album „Svet se menja“, koji su Bajaga i instruktori objavili ove godine. Na 13. studijskom izdanju nalaze se i obrade dobro poznatih starih hitova.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...