Potpisan ugovor o redovnoj liniji Zagreb - Mostar sa Croatia Airlines

Aerodrom Mostar i Ryanair u završnim pregovorima

RegionVesti

20.4.2023 09:06 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Aerodrom Mostar i Ryanair u završnim pregovorima Aerodrom Mostar i Ryanair u završnim pregovorima
Aerodrom Mostar je u završnoj fazi pregovora sa avio-kompanijom Ryanair o uspostavljanju letova, izjavio je direktor tog aerodroma Ivan Ljubić govoreći o planovima mostarske... Aerodrom Mostar i Ryanair u završnim pregovorima

Aerodrom Mostar je u završnoj fazi pregovora sa avio-kompanijom Ryanair o uspostavljanju letova, izjavio je direktor tog aerodroma Ivan Ljubić govoreći o planovima mostarske vazdušne luke prilikom potpisivanja ugovora sa Croatia Airlines-om, objavio je portal Klix.ba.

Croatia Airlines počeće redovno da leti na liniji Zagreb – Mostar od 3. maja.

„Dobijamo letove Croatia Airlines-a, pregovaramo o partnerstvu s grčkim avioprevoznikom i u završnoj smo fazi pregovora s Ryanair-om“, rekao je Ljubić i naglasio da je mostarski aerodrom spreman za povećanje obima saobraćaja.

„Poslednje dve godine radimo na kapitalnim investicijama i infrastrukturi da osiguramo najbolju uslugu koju Aerodrom Mostar može da pruži i koja se očekuje po međunarodnim standardima, i uspeli smo u tome. Desetak projekata smo već realizovali i osigurali smo prihvat putnika iz svetskih aviokompanija“, istakao je Ljubić, a preneo Klix.ba.

Kako je naglasio, dok ne budu omogućeni niskotarifni letovi, građanima Mostara i Hercegovine je preko Zagreba dostupno 25 evropskih destinacija.

Poslednji let Croatia Airlines – a koji je povezivao Zagreb i Mostar obavljen je uoči izbijanja pandemije koronavirusa u martu 2020. godine, a oživljavanje te vazdušne linije Grad Mostar subvencioniše sa milion konvertibilnih maraka.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...