Crnogorska avio-kompanija dobila oznaku Safe Travels

Air Montenegro ispunjava uslove za sigurna putovanja

RegionVesti

2.11.2021 12:22 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Air Montenegro ispunjava uslove za sigurna putovanja Air Montenegro ispunjava uslove za sigurna putovanja
Crnogorska avio-kompanija Air Montenegro dobila je međunarodnu oznaku za sigurna putovanja Safe Travels, piše agencija Mina. Reč je o posebno dizajniranoj oznaci koja putnicima... Air Montenegro ispunjava uslove za sigurna putovanja

Crnogorska avio-kompanija Air Montenegro dobila je međunarodnu oznaku za sigurna putovanja Safe Travels, piše agencija Mina.

Reč je o posebno dizajniranoj oznaci koja putnicima omogućava da prepoznaju destinacije i kompanije širom sveta koje su u cilju prevencije širenja korona virusa usvojile globalne standarde zdravstvene i higijenske zaštite, navodi se u saopštenju kompanije.

Oznaku Safe Travels kompanija Air Montenegro je dobila od Nacionalne turističke organizacije (NTO), koju je Svetski savet za turizam i putovanja (WTTC) imenovao za nosioca dodele ove oznake.

Kompanija Air Montenegro je dobila oznaku Safe Travels nakon što je Komisija za proveru ispunjenosti uslova utvrdila da kao avio-prevoznik ispunjava sve standarde koji su važan preduslov za sigurna putovanja, zaključuje se u saopštenju.

AIR MONTENEGRO DOO

JOVANA TOMAŠEVIĆA BR.15, PODGORICA, Crna Gora

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...