dvaput nedeljno, utorkom i subotom

Air Serbia uvela sezonski let od Kraljeva do Soluna

BiznisFirme u fokusuSrbijaU fokusuVesti

14.6.2022 11:58 Autor: Redakcija Biznis.rs 12

Air Serbia uvela sezonski let od Kraljeva do Soluna Air Serbia uvela sezonski let od Kraljeva do Soluna
Domaća avio-kompanija Air Serbia uspostavila je u utorak sezonske letove između Kraljeva i Soluna, u Grčkoj, koji će se obavljati dva puta nedeljno, utorkom... Air Serbia uvela sezonski let od Kraljeva do Soluna

Domaća avio-kompanija Air Serbia uspostavila je u utorak sezonske letove između Kraljeva i Soluna, u Grčkoj, koji će se obavljati dva puta nedeljno, utorkom i subotom, saopšteno je iz te kompanije.

Sezonske letove Air Serbia će sutra uspostaviti i na liniji Niš-Tivat, Niš -Atina, kao i Kraljevo-Tivat, prenosi Beta.

Letovi na relaciji Niš-Tivat, koje je Air Serbia obavljala i prošle godine, trajaće 55 minuta, a obavljaće se dva puta nedeljno, sredom i subotom.

Kako je navedeno, letovi na novoj liniji između aerodroma Konstantin Veliki u Nišu i aerodroma Elefterios Venizelos u grčkoj prestonici, u trajanju od sat i 55 minuta, obavljaće se dva puta nedeljno, sredom i nedeljom.
 
Sezonski letovi na novoj liniji iz Kraljeva ka Tivtu obavljaće se avionom tipa ATR dva puta nedeljno, sredom i petkom.

Air SERBIA a.d. Beograd

JURIJA GAGARINA 12, 11000 Beograd-Novi Beograd , Srbija

Poslovni prihodi (EUR):
232.769.656,27 (2021)
Broj zaposlenih:
1.094 (2021)

„Drago nam je što proširujemo ponudu sa aerodroma u Nišu i Kraljevu da bismo putnicima iz regiona Južne i Zapadne Srbije i Šumadije olakšali odlazak na popularne letnje destinacije u Crnoj Gori i Grčkoj tokom sezone godišnjih odmora“, rekao je direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije Boško Rupić.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...